| fanezodo a întrebat:

Bună, am pus ochii recent pe o fată pe care nu o cunosc personal, i-am scris dimineață pe insta dar nu mi-a răspuns, posibil să nu fi văzut mesajul deoarece are cont care trebuie să accepte mesajele, iar acum de câteva ore i-am dat cerere pe Facebook și mi-a acceptat, credeți ca ar trebui sa i scriu și pe Facebook? nu vreau sa par disperat, plus ca s-a despărțit recent de fostul și nu aș vrea să ratez ocazia

5 răspunsuri:
| fata357 a răspuns:

Daca nu a văzut pe IG, atunci mâine scrie-i pe Facebook ceva drăguț, care sa o surprindă. Ceva gen "buna, ți-am dat mesaj și pe insta, dar cred că nu ai observat."

| dullcat a răspuns:

Buna.Vorbesti de parca prinzi o prada. Dupa o despartire este nevoie de timp de vindecare emotionala, asa ca daca ai fost vreodata in pozitia ei si ai vreun pic de respect, astepti pur si simplu, nu sari pe ea. laughing

| vasileparnaie a răspuns:

Degeaba frate daca nu o cunosti in persoana

| 120bulevard a răspuns:

Daca s-a despartit de fostul eu zic sa fii mai atent, nu stii momentan daca inca tine legatura cu el sau daca inca il mai iubeste si vrea sa se impace cu el daca apare in peisaj. Eu zic sa mai astepti un moment, nu ii da mesaj pe Facebook, asteapta ceva timp sa vezi daca iti raspunde pe Instagram, daca nu iti raspunde, atunci las-o balta, fetele stau aproape 24/7 pe telefon deci e imposibil sa nu vada ca tu i-ai scris pe Instagram, pentru ca notificarea i-a aparut.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca s-a despartit recent de fostul, atunci relatia asta nu va avea succes, fiindca ea inca este cu gandul la fostul si nu poate sa-l uite sau sa se mute atat de repede la o alta relatie.
Daca te va accepa, probabil o va face ca sa treaca vremea, fiindca acum ea nu este capabila sa iubeasca pe nimeni, fiind doar o relatie de "tampon" care in 99% din cazuri esueaza.