| brbcris a întrebat:

Am putin peste 20 ani si sunt intr-o relatie cu un baiat de aceeasi varsta de aproximativ 2 luni. De curand am crezut ca a venit momentul sa trecem la o noua etapa a relatiei si sa devenim mai intimi. Eu sunt pregatita, nu este prima oara cand am o relatie serioasa insa am aflat ca el nu este la fel de experimentat (aproape deloc mai exact). Cum ar trebui sa ma comport cu el, avand in vedere ca este virgin? Este foarte carismatic, istet si educat dar in acelasi timp timid cand vine vorba de fete. Nu ma asteptam la asta si nu stiu la ce sa ma astept mai departe. Ce atitudine ar trebui sa am? Si cum as putea sa il fac sa inteleaga ca e un lucru normal si nu trebuie sa ii fie jena de mine?

8 răspunsuri:
| DarioMe a răspuns:

Incearca sa fii rabdatoare cu el si sa il intelegi. Eu il inteleg pentru ca sunt aprox. la fel din cate mi-ai zis. Ar trebui sa va descoperiti singuri. Daca nu stie ce sa faca in unele momente, incearca sa il ajuti (atat cat se poate). Cred ca pana la urma va veni totul de la sine. Spune-i ca nu are de ce sa se simta jenat, cu totii la inceput suntem confuzi, dar cu timpul invatam. Bafta si sper sa te fii ajutat!

| lav161514 a răspuns:

Ia-l usor. nu treceti direct la sex. Fa-l sa doreasca asta el, cu adevarat. Fa si tu pe inocenta si timida, se va simti mai bine. Eu cred ca daca ii vorbesti prea mult despre asta il vei speria si mai tare. Mai bine cu fapte decat cu vorbe. Tenteaza-l. Arata-i accidental anumite parti ale tale si chestii din astea.
Sau poate are nevoie sa il iei tare si sa te urci tu peste el direct. Nu stiu, cred ca tu il cunosti cel mai bine si tu vei putea hotari. Baftawinking

| ankadella a răspuns:

Pai... incerca sa stai undeva retrasi si sa incerci sa-l faci sa faca dragoste cu tine happy... nu stiu, pur si simplu fa-l sa nu mai fie timid. explica-i ca ai vrea fapte.

| dorutza_9395 a răspuns:

Vorbeste deschis cu el si totul se va rezolva, rpesupun ca la 20 de ani are cateva detalii despre ce inseaman un sex bun.Invata-l dara fara sa-l faci sa se simta jenat.Realizezi si tu ca la inceput nu prea ai sanse de orgasm, dar cu timpul iti va da altele multiple, ca doar il vei invata in felul tauwinking.
Discuta orice problema legata de sex, fara inhibitii.

| stef87 a răspuns:

Daca te place asa cum esti, fii tu insuti! Trebuie sa ai o atitudine deschisa fata de el, protectoare, intelegatoare, sa glumesti... Incearca sa-i arati ca ai incredere in el (banuiesc ca ai) - aproba-i ideile (oti avea ceva comun) si da-i sfaturi cand e cazul (se spune ca fetele sunt mai mature cu 2 ani decat baietii de aceeasi varsta tongue ). Mai un zambet frumos, mai o gluma, mai o privire timida... te descurci tu.

| purenerve a răspuns:

Ial cu tantdrete si romanticism ca atunci cand tu ai facut-o prima data fa tu primul pas cand vreti sa o faceti dezbracal usor controleaza si condu tu situatia si daca tot esti mai experimentata lasa-l pe el dedesubt si stoarcel bafta

| X_9155 a răspuns:

laughing ce raspunsuri. nu imi vine sa cred. E baiat, nu trebuie sa ii vobesti frumos, sau sa il consolezi pentru ca nu il faci decat sa se simta prost. Faceti-va treaba acolo ca si cum ar fi ceva normal si ignora faptul ca nu se pricepe laughing

| Hombre a răspuns:

Stie si el ca este un lucru normal, insa este emotiv, usurel si rabdare si se va intampla, ai grije prima data exista riscul sa nu aiba erectie, incurajeazal, fii tandra, apoi totul se normalizeaza, succes.