Poi nu este chiar asa ce daca nu ai facut-o de prima data cu actualul? Nu gandi asa! Fiecare dintre noi cand ne indragostim pentru prima data credem ca vai cu acea persoana o sa traim toata viata de asta facem si primul pas in relatiile intime, dar pana nu te lovesti singur/a cu capul de grinda de sus(asa se spune) nu vezi pragul de jos! Sunt numeroase fete care au trecut prin ce ai trecut si tu si asta nu inseamna ca is curve.Cu cat inaintezi in viata, experimentezi mai mult si stii cum sa te descurci aici nu tot ce zboara se mananca.Mai sunt unele persoane care cred ca si-au intalnit iubirea vietii lor si pana la urma se despart dar dupa mult timp si asta pentru ca nu se inteleg si se cearta mai mereu!
Iubita,nu are nimic daca o faci cu vreun iubit.Curva este o femeie care intretine relatii sexuale contra unei sume de bani.Intre un cuplu este normal sa intretii relatii intime.
Bun. 1. NU esti ciudata deloc. 2. Daca te simti atrasa de cineva si consideri ca merita timpul/atentia ta, nimic nu te impiedica sa iesi la suc. 3. Gura lumii e sloboda- get used to it. Asa ca nu mai pune la suflet mizeriile auzite in jur. 4. E STRICT treaba ta cu cine ai facut-o. Nu te mai justifica, nu mai explica. De fapt, mai bine nu ai mai impartasi trecutul si experientele tale. Nu regreta nicio experienta. Totusi, nu fa fapte regretabile.. E firesc sa existe oameni care te considera curva, dar trebuie sa intelegi ca nu esti o curva, ca ei nu-ti dau de mancare, deci nu au dreptul sa te judece, si, mai ales, ca nu trebuie sa-ti faci de lucru cu oameni de genul acesta. Sunt sigura ca nu esti curva - nu prin numarul de experiente e catalogata (din punctul meu de vedere) o fata, ca fiind curva. Ci comportamentul o da sau il da (da, muuulti barbati sunt curve) de gol. Si nu ma refer strict la sex. Ci la orice plan al vietii noastre. Stai linistita, traieste-ti viata si fa ce te face fericita. Esti cea mai importanta persoana din viata ta, nu uita asta.
Multumesc mult! Sincer eu nu pun la suflet ce zice lumea despre mine imi este egal cu 0!:* Dar am fost curioasa de ce cred alte persoane
Buna,in primul rand ai uitat sa precizezi varsta. si orice varsta ai avea.(14+) daca ai facut-o cu prietenul tau si nu cu "tot regatul" este ok... nu trebuie sa le dai un deget la astia..fiindca iti iau toata mana
Acum depinde si de varsta ta..Nu esti o "curva"(scuze pentru cuvant).Eu una cred ca daca tu ai fost pregatita de acea relatie intima si nu ai fost obligata e foarte bine.Si cu atat mai mult daca nu o faci cu tot "regatul". Dai funda?
Mentalitate de Roman, de SFANT! Nu, daca nu mai esti virgina, nu inseamna ca esti curva. La fel cum, daca esti virgina, nu inseamna ca nu ai gura si asa mai departe. intelegi? Si in legatura cu baietii. nu face nimic cu el direct, adica prima sau a doua noapte. Lasa-l sa astepte, si daca te iubeste, asteapta. daca nu, asta e partea a 2-a.