Poate te place sau doar vrea sa te foloseaska depinde inainte sa dai un rasp gandeste'te d 2 ori :* gandeste cu inima daca simti ca chiar te place at poti fhi ca el dar totusi e o diferenta mare intre voi si baietii.d varsta accea vor ceva mult my mult dk pwupathuri si imbratsisari oriq ai grija >
Tu il cunosti mai bine, daca nu esti sigura eu ti-as zice sa mai astepti, totusi e cam mare la 20 de ani si cam greu de crezut ca s-a indragostit de tine, nu e imposibil, dar daca nu il cunosti asa bine, mai bine mai astepti
6 ani nu ar fi o diferenta mare de varsta intr=o relatie daca ati face amandoi parte din aceeasi etapa. El are 20 de ani, altfel vede un baiat viata la 20 de ani, alte preocupatii isi face, in schimb tu la 14 ani...
Gandeste-te la calitatile lui, la defectele lui, nu asculta de prieteni, sau asculta dar nu ii lasa pe ei sa ia decizia in locul tau. Tie ce iti zice inima sa ii spui(da sau nu)? succes
Eu am 16 ani si prietenul meu 22, diferenta e tot de 6 ani, dar mi-am inceput viata sexuala ...crezi ca el ar fi "alesul", gandeste-te ca prima experienta sexuala o ti minte toata viata
Ha ha. Ala trebuie sa fie batut in cap. Acusi am si eu 20 ani, mai vad si eu cate o fata de 14 ani care e frumoasa, dar nu am cerut niciodata sa fie iubita mea.
Nu stiu ce sa zic, esti tu prea mica asta ar fi problema, a-ti putea ramane doar amici parerea mea.