| danyela_6021 a întrebat:

am revenit iar la voi pentru ca m-ati ajutat prin sfaturile voastre foarte mult.acum am o problema iar legata cu iubirea; dupa ce am patit cu fostul (adica a murit)si imi mai revenisem am inceput sa ies cu cineva care m-a lasat sa-mi fac sperante ca totul va fi bine si nu voi mai suferi dar m-am inselat pentru ca m-am despartit de el acum 3 saptamana si inca nu mi l-am scos din cap si nici din suflet si am facut tot posibilul dar n-am reusit. din pacate am cazut iar in depresii si am inceput sa iau niste calmante pentru a putea dormi si pentru am ma linisti. el acum are pe altcineva i-am zis ca ma bucur pentru el dar ma doare ca sia gasit asa repede dupa ce imi spuse-se ca ma iubeste...pentru ca el a fost primul care a spus asta si dupa am descoperit ca si eu simt acelasi lucru pentru el dar nu ma crede, zice ca eu inca tin la fostul dar nu e asa. dupa ce ne-am despartit am continuat sa-l caut dar degeaba...nu mai stiu ce sa fac

4 răspunsuri:
| AnonimA a răspuns:

Buna pai na nu mai insista cautati p altcineva nu te merita:*

| mario a răspuns:

Dumnezeu sa il ierte

| midnight a răspuns:

Si tu mai ti la nemernicu ala? ai toata viata inainte! incearca sa te plimbi mai mult ca sa-ti gasesti pe altu. nu uita ca sunt mii de baieti in lumea asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te rog mult sa imi trimiti id-u tau printr-un mesaj.

Te rog.