anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am revenit in vorba cu o prietena am stat cu ea o zi si o noapte inainte sa plec din tara sunt deja 6 ani de cand nu neam vazut si acum 3 4 zile noaptea dormeam rau si am decis sai trimit un sms sa vb macar sa fim amici dar ea mi-a zis ca ie dor de mine ca vrea sa ma duc la ea in tara si ca ma iubeste aici m-a lasat surprins pentru ca de mai mult de un an nu am vb cu ea ca m-am suparat si nu am vrut sa nu mai aud nimic de ea dar a trecut. E posibil sa aiba alt prieten si la acelasi timp se gandeste si la mine? Eu ii vreau tot binele si eu sufar pentru ea ca ma doare sufletul dar pana merg in tara mai sunt ani grei si nu pot sa fiu cu ea.

4 răspunsuri:
| Stefania a răspuns:

Buna! Pacat ca nu poti merge acumsad. Dar daca chiar o iubesti si tu atunci vei face ori ce ca sa fi aproape de eahappy. Mai gandeste-te o data ca este vorba de viitorul tau sau poate viitoare prietena/iubita happy. Eu cred ca nu ar fi bine sa ratezi sansa astahappy. Bafta! Sa ajungi cat mai repede acasa \:d/

| Ady00pk a răspuns:

Saraca fata incurca dragostea de dor cu dragostea sentimentala, probabil a spus-o pe moment fiind entuziasmata uitand in acelasi timp ca are un iubit.Incearca sa ii explici ca are un prieten si ca atunci cand te vei intoarce in tara vei fi alaturi de ea doar ca prieteni foarte apropiatihappy Pana la urma ar trebui sa inteleagatongue

| danutzalbes a răspuns:

Salut! Parerea mea e ca se poate sa aiba un prieten cu care sa nu se inteleaga bine si de-aia sa isi gaseasca refugiul la tine sau se poate chiar sa se fi indragostit de tine si sa nu te fi uitat. Tine legatura cu ea si mai afla cate ceva despre ea si poate reusesti sa o duci si pe ea cu tine acolo daca tu tot nu poti sa vii in tara.Se intampla de multe ori ca la cineva sa i se puna pata pe altcineva si sa nu il poata uita chiar daca trec o gramada de ani si au alt partener de viata.Eu zic sa incerci sa o duci la tine si sa va faceti un viitor impreuna daca esti inca indragostit de ea si ea de tine. Dragostea intotdeauna cere sacrificii.Mult noroc si sa auzim de bine! Bafta!

| Miha.Ella. a răspuns:

Dar uh sti sigur ca ea are un prieten? Probabil mesajul pe care i l-ai trimis a facut-o sa ii trezeasca sentimetele pe care le-a avut pentru tine. Probabil ea te iubeste foarte mult.Ar trebui sa vorbesti cu ea sa o intrebi daca are prieten si daca spune ca nu si tu esti dispus sa iti incepi o relatie cu ea [si daca si ea ii dispusa]vorbeste serios si daca uh nu poti veni in tara poate vine ea la tine.
:d Bafta big grin