anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună,am revin cu o întrebare, eu am concediu in iunie, inițial am vrut sa fac ceva cu prietenul meu cateva zile, dar concediul lui nu s-a nimerit cu al meu, mi-am luat bilet spre Romania, apoi la câteva zile am aflat că totusi are concediu când am și eu. Nu mai pot face nimic deoarece mi-am cumpărat bilet dus întors! Problmea e ca mi-a zis ieri că avem o problema, ca fosta lui soție ar vrea sa meargă in Spania cu copii la mama lui si nu poate merge fara el, si ca trebuie sa meargă si el! Ca pentru copii.
Oarecum m-a întrebat ce parere am despre asta ca stia ca nu îmi v-a pica bine! Nu sunt geloasă sau alte chestii, nu am fost niciodată pe ea.
Mi s-a parut puțin ciudat da.
Dar nici nu știu ce as putea sa ii spun, sunt conștientă ca nu am nici un drept în legătură cu asta.
Daca stau bine si ma gândesc oricum si dacă nu aveam biletul luat nu am fii putut face nimic împreună pentru ca el merge in Spania.
Înțeleg ca pentru copii.
Am înțeles si Înțeleg multe.
Dar stiti gândurile alea..in care te gândești ca totuși câteva zile petrecute in acceasi casa împreună.
Nu știu?! E ciudat.
Si apoi eu in Romania la atâția km distanță.
Nu vreau sa il indepartez de mine spunându-i chestii nașpa.
Dar totodata ma gândesc și la mine si la ce simt eu.
Înțeleg o ajuta pentru copii,pana la urma ei nu au nici o vina. si fiind in Germania e mai greu, ea neavand permis de conducere, trebuie ajutata, deci au o relatie chiar foarte buna
Dar mai sunt si de parere că ar trebui să faca si ea ceva cu viata ei ..nu poate tot timpul sa fie prezenta in a lui.
Nu as vrea ca pe viitor lucrurile astea cu "pentru copii " sa se transforme în altceva sincer.
S-au iubit mult in trecut, nu degeaba au avut si 2 copii dar trebuie si el sa isi asume unele lucruri.
Pana la urma fiecare are dreptul sa isi refacă viata.
Nu știu ce sa ii spun, nici nu stiu daca ar trebui spus ceva.
Nu vreau sa îl supăr.
Dar nici nu vreau să tin lucruri in mine si pe viitor sa explodez sau nu știu?!

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este evident ca-i satul de tine, daca a ascuns intentionat zilele lui de concediu ca sa nu fiti impreuna si prefera sa plece singur cu copii, de aceea nu ti-a spus nimic.

Cred ca ti-am mai spus ca relatia asta este deja terminata, dar nu stie cum sa-ti spuna direct sa nu faci crize istericale, cu urlete si tipete.

"Nu știu ce sa ii spun, nici nu stiu daca ar trebui spus ceva.
Nu vreau sa îl supăr."...
Dupa cate minciuni ti-a trantit si dupa cat de ascuns s-a comportat, mai este ceva de spus?
Chiar nu intelegi ca s-a terminat relatia voastra?

| AnamariaN00 a răspuns (pentru Violleta2022):

Niciodată nu am facut crize istericale? cât despre ascuns, locul lui de munca este la 800 de metrii de unde locuiesc eu, oricând as putea întreba despre închiderea firmei, că despre asta e vorba, firma se închide când vrea ea nu e dupa el.
Mulțumesc pentru răspuns oricum!

| Violleta2022 a răspuns (pentru AnamariaN00):

Ia de citeste inca odata ce ti-am scris!
Nu ai inteles nimic si ai rasucit mesajul meu, de parca nu vrei sa pricepi adevarul!

| Mopmop a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi si tu cu el.
In felul asta vor accepta si copii lui ca el are alta viata.
Dar ma indoiesc ca el va intelege asta, tu il cinosti mai bine.
Eu unul daca as fi in situatia voastra as intelege.

| AnamariaN00 a răspuns (pentru Mopmop):

Eu nu pot sa merg cu el deoarece stiind ca el nu are concediu odată cu mine, am planificat deja ceva pentru România, noi nu locuim împreună, si chiar si asa ce combinație ar fi eu /el copii +fosta soție?! Exclus laughing
Mulțumesc mult pentru răspuns!

| Mopmop a răspuns (pentru AnamariaN00):

Pai sincer acum. Cand te-ai combinat cu el trebuia sa stii ca sub o forma sau alta il iei la pachet cu tot cu fosta familie. Gen pensie alimentara, vizite, dupa caz.
Nu zic sa ii rupi orice legatura cu copii insa dupa paretea mea faptul de a pleca si cu ea in vacanta e deja prea mult. Poate lua el singur copii in vacanta in cel mai fericit caz.