Eu cred ca da.In primul rand pentru ca a incercat sa-ti spuna cine e fata, probabil sa te faca geloasa, iar in a doua faptul ca tie ti-a dat ceva diferit
Eu cred ca astea-s prostii care nu au ce cauta in categoria asta. . Asteptati sa treceti de 12 ani si abia apoi incepeti sa credeti ca hormonii = dragoste.
Ca sa stii si tu-1. avem aproape 16
si
-2.nu te pune nimeni sa dai raspunsuri de dragul de a da
Eu cred ca da, dovada fiind faptul ca ai primit un lucru diferit fata de celelalte fete si nu orice.Parerea mea ar fi ca tu sa il intrebi in fata daca simte ceva pentru tine.
Normal ca ai sanse, toate fetele sau sanse la cate un baiat. eu zic sa vorbesti cu el, sa ii spui ca cei din cls ti-au zis ca lui ii place de tine si sa il intrebi daca e adevarat, simplu. decat sa stai asa sa te gandesti ma place, nu ma place mai simplu si mai bine e sa il intrebi pe el si sa ii spui ca nu trebuie sa fie timid, sa iti zica sincer, daca te place sau nu? si daca nu vrea sa iti spuna atunci ofera-i timp, vezi cum se comporta in preajma ta si o sa-ti dai seama daca te place sau nu pentru ca baietii se dau de gol singuri la un moment dat:* Bafta!:*
Da cu siguranta ii place de tine ..mai mult e topit dupa tine acum trebuie doar sa il lasi sa faca el primul pas, doar e baiat.
beausingurlamasamea întreabă: