Sunt de acord, adica nu ar trebui sa faci pasul asta imediat ce va revedeti. Te inteleg ff mult. Si eu am o relatie la distanta de cateva luni, numai k noi suntem impreuna de 5 ani, si am avut norocul k de craciun sa ne vedem la el. Si eu mi-am pus semne de intrebare daca merita chiar si dupa atatia ani. Cel mai bine asteapta mare 'reintalnire'. Se poate ca realitatea sa difere mult fata de convorbirile vituale sau telefonice. Ai sa simti chiar tu daca e sau nu momentul potrivit.
2. Nu cred ca intrebarea e pusa bine ci trebuia asa' cum pot avea mai multa incredere in el ' ca tie tie frica ca el sa nu te paraseasca. Stai linistita, le ai pe toate : virgina, cuminte, l-ai asteptat. etc.
Avand in vedere ca este o relatie la distanta ea este bazata pe comunicare.e un lucru bun.insa pana sa iei decizia daca iti incepi viata sexuala cu el sau nu, ar trebui sa vezi cum decurg lucrurile intre voi 2-3 luni atunci cand sunteti zi de zi impreuna.sa ii vezi comportamentul fata de tine in intimitate si atunci cand sunteti in public.sau lucrurile pe care le face ca sa iti arate ca te iubeste cu adevarat si ca te merita.sentimentele tale conteaza, mai ales ca va fi prima noapte si e importanta.o vei tine minte toata viata.deci trebuie sa ai grija ca e persoana potrivita, iar dupa parerea mea de asta iti vei da seama numai daca va petreceti ceva timp impreuna. si scuze ca ma repet, dar trebuie sa te asiguri ca are sentimente adevarate pentru tine.multa bafta:*
Ce norocos este baiatul.bine iti dau un sfat. daca tot nu ai inceput viata sexuala si peste 4 luni iti vine iubitul,nu va bagati direct in pat. Daca baiatul te iubeste cu adevarat va intelege,,,iesiti mai des pe la pimbari (e de dorit in locuri unde sa fiti doar voi doi ca sa vezi cum se comporta),pe la cinema. Apoi daca totul merge bine si se comporta frumos cu tine,si daca nu te bate la cap ca sa faceti sex,incercati si voi ca doar incercarea vina n-are...Iar daca vine si din prima vrea sa faceti dragoste,nu cred ca te iubeste cu adevarat, vrea doar sa se foloseasca.ok acesta a fost tt acum,,, funda,,,
Hehe`...eu am o relatie de un an de zile cu un baiat mai mare ca mine(eu am 14 ani), el 25...intr-adevar,trebuie sa-i vezi in special comportarile.nu e neaparat nevoie sa faceti dragoste,asta decat daca iti doresti tu,daca te iubeste va intelege Eu inca sunt virgina,si nu am de gand sa-mi incep prea curand viata sexuala, pentru ca. daca ma iubeste, ma asteapta ` Bafta:*
HappynewCenusa întreabă: