| Deviliz a întrebat:

Am sa incep prin a va ura un Craciun Fericit!
Bun acum sa imi incep povestioara...Mama mea are o colega pe care o considera una dintre cele mai bune prietene, astfel dorind sa se intalnseasca si in afara serviciului familile noastre devenisera prietene.Aceasta colega a mamei mele are un baiat frumusel cu care ma inteleg foarte bine si tin mult la el si toti zic ca si el tine enorm la mine.As vrea sa fiu impreuna cu el pentru ca parinti sunt sigura ca nu ar avea vreo problema, el avand aceaias varsta ca mine (13). Mereu cand aude ca am un alt prieten de obicei mai mare imi spune ca de ce nu caut unul de varsta mea. Odata imi spunea ca cauta o prietena, alta data ii povestisem de un baiat mai mare care se dadea la mine si apoi el a zis pai de ce sa nu se
de-a la tine pentru ca esti frumoasa si arati bine(ata spunand-o de mai multe ori). Azi in Seara Ajunului de Craciun mamele au vorbit la telefon si mama mea i-a invitat pe la noi, dar nu poate veni decat baiatul respectiv maine. Faza este ca nu stiu cum sa ii zic ca vreau sa fiu cu el sau cum sa ii dau de inteles. Dupa ce v-am povestit ce credeti, ne-am potrivi? Apropo imi cer scuze daca am mai gresit gramatica si inca odata Craciun Fericit!

6 răspunsuri:
| Cypronge a răspuns:

Buna, varsta de 13 ani e varsta la care trebuie sa te bucuri de copilarie sa sa te descoperi pe tine insusi, nu doresc sa te supar intr-un fel dar ar fi recomandat sa nu te grabesti intr-o relatie dar daca totusi vrei sa fii implicata intr-o relatie cu cineva ar fi mai bine daca persoana acea ar avea o varsta egala sau apropiata tie.
In acelasi timp nu stiu daca parintii tai ar fi total de acord cu tine sa stabilesti o relatie de cuplu cu el sau poate ca ar fi de acord, nu pot spune da sau nu pentru ca nu ii cunosc, dar cea ce stiu sigur e ca indiferent ce ar zice ei sau oricine altcineva tot vei face cea ce vrei tu asa ca in caz ca te vei hotara sa te implici intr-o relatie mai mult decat de prietenie, iti recomand sa nu te grabesti sa te implici si intr-o relatie sexuala deoarece corpul tau e inca in stagiul de dezvoltare si nu ar fi recomandat sa iti incepi viata sexuala de la varsta asta deoarece te vei dezvlota fizic mult mai rapid decat ar trebui si te vei trezi la varsta de 25 de ani ca ai corpul ca o persoana de 35, nu ai nici un motiv sa te grabesti dar daca cumva o faci macar protejeazate findca sanatatea e cea mai importanta.

| Kylexy a răspuns:

Vorbeste cu el cat ai ocazia si spune-i daca el e timid pune tu piciorul in prag si spune-i tu pana nu tio ia altcineva inainte.Sarbatori fericite

| BlueHusky a răspuns:

Go go go poate fi ceea ce iti trebuie sigur te place, poate e putin timid SAU ii e firca ca il refuzi si atunci se multumeste cu compania ta. (daca am repetat ce a zis altcineva sry nu am citit tot )

| Alleee18 a răspuns:

Cred ca va placeti reciproc.probabil baiatul e timid.desigur cum ai zis si tu cu parintii nu vor fi probleme. poate ca ar trebui sa i spui intre patru ochi.sa i explici ca tu ai o parere foarte buna despre el, si ca avand in vedere ca va cunoasteti de ceva timp te ai atasata de el. iar daca lui ii convine ai vrea sa incercati sa fiti impreuna. spune-i pe un ton de"timida"de obicei asta ii innebuneste pe baieti si uita te cu un zambet mic ascuns la el.priveste l din cand in cand in ochi si tine minte. daca el nu e de acord[desi nu cred ca e cazul]exista mereu alti baieti. funda asa.ca de mos craciun?:*

| cryssa a răspuns:

Sigur ca v-ati potriviwinking
eu i-as spune in fat aca il plac, oricum sunt 100% sigura ca te place si o sa vrea sa fiti impreunahappy

| bsorynovidiu a răspuns:

Ai 13 ani... off