| Loredanna_6778 a întrebat:

Buna!
Am sa incep sa va povestec totul, dar nu si detalii nesemnificative, pentru a nu deveni plictisitoarelaughing
Acum 3 ani am fost impreuna cu un baiat pentru 8 luni, el tinea foarte mult la mine, iar eu eram indiferanta si ma comportam arogant cu el. Dupa cele 8 luni ne-am despartit, dar suntem si acum colegi de clasa. Datorita acelor 8 luni in care eu "mi-am batut joc de el", s-a reprofilat, a devenit homesexual.Acum tin enorm la el. El spune tuturor ca sunt prietena lui pentru a acoperi faptul ca nu ii plac fetele, ba mai mult, il iubeste pe un baiat din scoala, desi tipul e "normal". Acum doua zile mi-a propus sa ne incepem viata sexuala, insa el recunoaste ca nu tine deloc la mine.De ce imi cere asta daca nu ii plac fetele? Cum pot sa fac sa nu mai tin la el?

8 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Vrajeala...nu cred ca te considera el atat de apropiata incat sa iti dezvaluie sexualitatea lui, mai ales ca e un subiect tabu pentru oricine!

| Vizitiul a răspuns:

Hai serios? Ei fi vreo diva de Romania, este? Din cauza ta s-a reprofilat, asa-i? Prost sunt, dar naiv nu! Pe viitor, canta la alta masa.

| Lorelai a răspuns:

Poate vrea sa vada cum e cu tinelaughing Esti sigura ca nu te minte?

| diana22 a răspuns:

In primul rand nu face asa ceva. dc zice ca ii place acest baiat si vrea totus sa o faca cu tine gandeste-te ca ceva nu e bine. posibil sa te minta doar ca sa te aibe.si inca ceva ia ai u grija apoi sa nu se laude ca ati facut-o doar pentru a se razbuna npentru ce i9ia facut.cum poti sa faci sa nu mai tii la el? incercand sa iesi cu alt baiat, si avand mereu cate o activitate distractiva

| ame_3387 a răspuns:

Vrea sa te pacaleasca. si ca sa nu mai tii la el imagineazati ca e ceea c sustine laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te minte ca e homosexual si face tot ce poate ca sa te faca sa te simti vinovata si sa te aibe. Un homosexual nu se culca cu femei, chiar daca ar fi platit sa o faca, intelegi? deci acel baiat, cu siguranta nu este gay daca ti-a spus ca ar vrea sa se culce cu tine.

| Loredanna_6778 explică:

De un an se tot plange ca ii place mult de tipu' ala. I'a zis asta pana si lui. M'am gandit mult timp ca ar fi vrajeala.thinking Dar acum mi-am schimbat parerea. L'am vazut plangand din cauza ca s-a certat cu elthinking

| Loredanna_6778 explică:

Acum mi-a zis ca nu ma poate iubi, dar a incercat din rasputeri sa mai faca asta.Desi ma baga foarte mult in seama, uneori imi zice ca vrea sa fim impreuna din nou si ca i-a dat ignore tipului ala si ca nu mai vorbeste cu el, stiu ca nu poate sa nu mai tina la el. Mi-a zis ca imi vrea binele, de aia a incercat de multe ori ca noi doi sa fim impreuna, dar deja mi se pare absurd.Nu pot sa inteleg ce mai vrea intr-adevar si ce mai simte.Nici el nu cred ca mai poatestraight face. Help me! Vreau sa il uit.Am auzit ca de la anul' se va transfera din scoala in care invatam, deci as avea cum sa il uit, pentru ca nu l-as mai vedea zilnichappy