Vrajeala...nu cred ca te considera el atat de apropiata incat sa iti dezvaluie sexualitatea lui, mai ales ca e un subiect tabu pentru oricine!
Hai serios? Ei fi vreo diva de Romania, este? Din cauza ta s-a reprofilat, asa-i? Prost sunt, dar naiv nu! Pe viitor, canta la alta masa.
In primul rand nu face asa ceva. dc zice ca ii place acest baiat si vrea totus sa o faca cu tine gandeste-te ca ceva nu e bine. posibil sa te minta doar ca sa te aibe.si inca ceva ia ai u grija apoi sa nu se laude ca ati facut-o doar pentru a se razbuna npentru ce i9ia facut.cum poti sa faci sa nu mai tii la el? incercand sa iesi cu alt baiat, si avand mereu cate o activitate distractiva
Vrea sa te pacaleasca. si ca sa nu mai tii la el imagineazati ca e ceea c sustine
De un an se tot plange ca ii place mult de tipu' ala. I'a zis asta pana si lui. M'am gandit mult timp ca ar fi vrajeala. Dar acum mi-am schimbat parerea. L'am vazut plangand din cauza ca s-a certat cu el
Acum mi-a zis ca nu ma poate iubi, dar a incercat din rasputeri sa mai faca asta.Desi ma baga foarte mult in seama, uneori imi zice ca vrea sa fim impreuna din nou si ca i-a dat ignore tipului ala si ca nu mai vorbeste cu el, stiu ca nu poate sa nu mai tina la el. Mi-a zis ca imi vrea binele, de aia a incercat de multe ori ca noi doi sa fim impreuna, dar deja mi se pare absurd.Nu pot sa inteleg ce mai vrea intr-adevar si ce mai simte.Nici el nu cred ca mai poate. Help me! Vreau sa il uit.Am auzit ca de la anul' se va transfera din scoala in care invatam, deci as avea cum sa il uit, pentru ca nu l-as mai vedea zilnic