| SilverEyes a întrebat:

Am sa incerc sa povestesc problema mea pe cat mai scurt.Acum 7 ani am cunoscut o fata. La inceput ne dispretuiam reciproc dar de atunci simteam o atractie inexplicabila fata de ea. Cu timpul fiind in aceeasi clasa, am ajuns sa ne suportam si mai tarziu sa devenim prieteni. Cu cat timpul trecea sentimentele mele fata de ea cresteau, pana cand acum 3 ani eram sigur ca eram indragostit total de ea. De atunci voiam sa ii spun ce simt fata de ea dar era cu altcineva, si tinea mult la baiatul respectiv, asa ca in loc sa ii bag bete in roate de cate ori avea o problema in relatie eu eram cel care o ajuta si o sprjinea, atat de mult tin la ea. Si am asteptat asa 3 ani, pana in lunile astea cand s-a despartit de el. Acum cateva zile mi-am luat inima in dinti si i-am spus ce simt fata de ea, insa raspunsul ei a fost ca tine la mine ca la un prieten bun, dar nu are aceleasi sentimente. Asa ca va rog din tot sufletul spuneti-mi ce sa fac pentru o aduce aproape de mine fiindca nu doresc sa renunt, o iubesc cu adevarat, as face orice pentru a o face fericita.

Răspuns Câştigător
| StefanStyle94 a răspuns:

Sall.Ma intristeaza povestea ta, pentru ca am patit ceva asemanator si e groaznic...Incearca sa te porti frumos cu ea, sa-i faci surprize, sa-i arati ca ti la ea, nu doar sa-i spui.Iti urez multa bafta happy

4 răspunsuri:
| StefanStyle94 a răspuns:

Nu renunta, incearca in continuare sa ii arati cat ti la ea, fa-o sa se simta bine in preajma ta, iar daca nu vei reusi, incearca sa gasesti o fata care te place cu adevarat...stiu ca e greu dar nu ai alta solutie.Situatia mea e mai simpla, ea are cu 5 ani mai putin decat mine, nu a avut iubit si e mai rusinoasa. Oricum eu ma port frumos cu ea si vreau sa ii arat ca tin la ea cu adevarat...sa auzim numa' de binewinking

| Denii_9937 a răspuns:

Incearca sa nu o mai bagi in seama pentru un timp.
crede`ma asa va fi mult mai interesata de persoana ta.

| SilverEyes explică:

Nu doar i-am spus, i-am si aratat, adica am incercat, am fost aproape oricand a avut nevoie, am scris o gramada de poezii si i-am dedicat toate ei, i le-am aratat, iar faptul cu purtatul frumos, nici macar o data nu am jignito, nu am facut ceva ce ar deranja-o si nici nu am de gand, dar oricum, mi-ai fost de folos si iti multumesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La fel ca amy te sfatuiesc sa fii mai distant fata de ea fa-te ca nu mai esti asa interesat d ea si vine ea la tinewinking. crede-ne pe cuvant, santem fete si stim ce spunem