| Piticccc_5651 a întrebat:

Buna :*. Am sa va cer ajutorul la o situatie, sper sa puteti sa ma ajutati :*.
Eu tin la un baiat de 2 ani jumate, nu stau cu el deoarece are prietena. Fata aceasta a plecat in Italy, dar el tot nu a stat cu mine, se comporta frumos, uneori ne mai certam dar tot el vine la mine si imi spune ca s-a obsinuit cu mine. Acum mi-a zis ca de revelion v-a sta cu mine! :X
Si imi mai place de un baiat, am stat cu el am tinut si la el foarte mult dar el este rrom. Acum sta cu prietena mea cea mai buna, avand in vedere ca eu am stat cu el imi este ciuda. Iesim mereu toti cu masina cu un amic.
El imi face avansuri de fata cu prietena mea. Uneori ma suna si ma intreaba daca vreau sa ma intalnesc cu el dar ea este acolo si nu stiu ce sa mai cred ori ma place ori nu?
Si ce sa fac cu care dintre ei sa raman? straight face
Help me va rog. straight face

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca mai bine stai cu al doilea baiat. Primul baiat ti-a zis ca o sa stea cu tine de revelion, deci o seara. Al doilea baiat presepun ca vrea o relatie lunga. Asta e parerea mea. Succes kiss

5 răspunsuri:
| Shery a răspuns:

Cu primul... ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ai 14 ani? Daca da, ce cauti in masini cu tiganii? Parintii te lasa sa umblii cu toti golanii?

Trecand peste faza cu protectia, e clar ca buna ziua ca esti o fetita naiva care are totusi ceva experienta nerealista cu baietii!

Acel ''rrom'' e doar un fanfaron, probabil gelat si shmeker care se da mare inteligent si ii pica fetitele credule la picioare pe ritm de manea.
La cat de respectuos si matur e, iti face avansuri de fata cu your best friend si de aici denota ce te-a atras la el: farmecul cocalaresc!

Asa, cel cu iubita din Italia, nu se intelege deloc daca tu stai sau ai stat cu el, in tot cazul cauti slujba de amanta cu lumanarea.Ai grija ca o sa intri in sfera de pitzy panarama (indiferent daca te culci sau nu cu el).

Iti propun, pe final, un lung sir de ani de studiu aprofundat al culturii, apoi sa te apuci de sporturile astea extreme! Macar vei sti cu ce se mananca!

Multe succesuri! Se stieeee...

Răspuns utilizator avertizat
| AbC_4616 a răspuns:

Cu primul daca vrei sa o pastrezi si pe prietena ta. Poate ca ea il iubeste

| Piticccc_5651 explică:

Deci pentru cel care m`a facut curva, nu mi se pare normal ca sa ma faci asa. Eu nu m-am culcat cu nici un baiat pana acum. Le multumesc celor care mi-au dat sfaturi si au incercat sa ma ajute. Sunteti niste draguti :*! PS : Baiatul cu care iesim cu masina este ruda cu minewinking.