| Zuzazozo a întrebat:

Am scris mai multe sper sa aveti rabdare sa cititi.Mi-a placut mult de un baiat, pot spune ca a fost chiar singura mea iubire sincera, dar din pacate s-a jucat cu sentimentele mele.Adica la inceput nu-mi placea deloc de el,ii placea prietenei mele.El s-a dat la mine ma privea in ochi asa frumos,ma studia din cap pana in picioare, statea pe langa mine, m-a invatat sa joc biliard.In fine, a facut rost de id-ul meu si dupa cateva discutii mi-a dat lovitura de gratie.Mi-a spus ca doar s-a jucat putin cu mine.In fine, cam peste 2 sau 3 luni nu mi-a mai placut de el.Si de atunci ma tot calca pe nervi.Se baga mereu in viata mea,imi corecteaza toate statusurile, jucam in fiecare zi conquiztador impreuna doar noi doi, ma intreaba din cand in cand daca am prieten.Am fost odata la iarba verde si am ramas acolo decat eu,el si o fata.S-a intins exact langa mine si eu ascultam muzica la telefon.Mi-a luat telefonul si fata care era cu mine i-a spus sa-l foloseasca pe al ei dar nu a vrut. Apoi mi s-a facut sete, am zis eu ca nu mai vine cineva cu apa si el mai avea apa intr-o sticla.Mi-a zis: Stai asa ca iti aduc eu.S-a ridicat si mi-a dat sticla de apa si apoi eu am aruncat-o, iar pentru cealalta fata nu s-a ridicat.
Oare ce inseamna tot acest comportament.Cel mai detaliat raspuns primeste funda:X

Răspuns Câştigător
| myky16 a răspuns:

Pai poate te place sti cum este proverbul ala ca roata se intoarce acum il poti juca tu putin pe degete iar cand vrei tu eu poti tranti in fata naa acum nu stiu daca te place dar incercarea multe n-are

ps nu stiu daca te'am ajutat cu ceva dar am incercat

8 răspunsuri:
| myky16 a răspuns:

Scuze de greseli se mai intamplahee hee

| Patrisia14 a răspuns:

Ca te place...dar nu stie sigur daca tu il placi.big grin si ar vrea sa afle,... Funda?!?

| k_7073 a răspuns:

Va rog mult sa nu va mai uitati la telenovele...

| Zuzazozo explică (pentru k_7073):

Nu e nici o telenovela, e viata mea.laughing

| Andreea416 a răspuns:

Pai poate la inceput a vrut sa te incerce, sa vada daca ar merge o relatie cu tine...si poate tot incercand asa, o fi prins dragu' de tinelaughingIntreaba-l.Acum inca te mai joci cu mine? ..Si asa sigur nu o sa mai stie ce sa zica...va dura pana va raspunde.laughing

| TheodoraaIrinna a răspuns:

Poate ca prima oara si-a batut joc de tine dar dupa ce nu ati mai stat impreuna si-a dat seama ca ii lipsesti si vrea sa fie cu tine, sau isi bate joc iar, dar nu credlaughing. Ai grijawinking

| Zuzazozo explică (pentru TheodoraaIrinna):

Nu am stat cu el din fericire.Acum nu ar mai avea sanse cu mine.

| TheodoraaIrinna a răspuns (pentru Zuzazozo):

Atunci cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el sa vezi ce vrea de fapt.:*