Trebuie sa faci pace cu sora ta,de acolo trebuie inceput.
Vorbeste-i,scrie-i,discuta cu ea,compara-i comportamentul tau fata de prietenul ei cu comportamentul ei fata de prietenul tau.
Trebuie sa o convingi ca nu are nici un motiv sa fie rauvoitoare cu baiatul asta si,mai ales,contra ta.
O discutie sincera si deschisa,posibil sa va ajute, nu puteti trai ca doi poli opusi ai aceleiasi familii.
Daca nu da roade discutia, inceteaza sa-i vorbesti un timp.
Sa nu fii rea cu ea, observ ca nu-ti sta in caracter, doar sa taci.Si tacerea spune multe si, mai ales, doare. Poate asa, sa inteleaga.
Asta e una din problemele gemenilor. Vezi tu voi santeti 2 corpuri cu un singur suflete... sora ta crede ca veti fi impreuna pana veti muri de aceea este atasata de tine si mai ales geloasa. Majoritatea gemenilor cred ca ce a ma buna relatie este sa se cupleze cu parteneri care sant gemeni. Tr sa o intelegi si pe sorata ca I geloasa... ar tr sa discuti cu ea.
Cu parintii tr sa le spui frumos si sa le dai variante 1 ori te lasa cu relatia ori 2 la varsta de 18 ani esti majora deci poti sa te muti legal cu el asta insemnand ca relatia cu parintii s ar putea rupe.
Poate ca e geloasa pe relatia ta. poate cu ea se comporta urat prietenul ei. incearca sa vorbesti cu ea si sa ii spui si incearca sa vb si cu mama ta sa te inteleaga ca doar si ea a fost ca tine.
Daca familia ta nu are incredere in tine, inseamna ca stiu ea de ce. Dovedeste prin comportamentul tau ca ei s-au inselat.
Probabil sora ta este geloasa. Acuma, daca e geloasa pe tine sau pe el ramane de vazut.
Nu ii mai da atentie. Vorbeste cu mama ta, calm, la o cafea si explica-i ca ai un prieten si ca e normal sa vrei sa petreci timp cu el si ca o rogi frumos sa te inteleaga. Ca mama, cand vine copilul tau si te roaga sa il intelegi si ti se confeseaza...nu ai cum sa ii rezisti la nesfarsit, pana la urma cedezi.
Te-aș sfătui s-o ignori până se comportă frumos cu tine.
Eu cred că e geloasă pe tine și e invidioasă de aceea încearcă să strice totul.
Nu vorbi cu ea o perioadă și vezi reacția ei.
beausingurlamasamea întreabă: