Zece zile dupa si inainte de ciclu nu ramai...ci in cele 8 zile, dar nu se stie niciodata cel mai bine ar fi sa te protejezi-anticonceptionale, prezervative, pilula de a doua zi...
Riscurile minime sunt: 7 zile dupa prima zi de menstruatie si cu 7 zile inainte de urmatoarea menstruatie.
Riscul minim e in primele 5-6 zile numarand din prima zi de sangerare si in zilele 23-28, numarand tot asa. Dar numai daca ai un ciclu perfect regulat de 28 de zile. Tu ai facut sex neprotejat in ziua a 8 a, zi destul de putin riscanta (cam 15%). Pot sa-ti spun ca am o colega care stie exact data conceptiei bebelusului ei (sotul a plecat a doua zi din oras) si era exact in ziua a 8 a a ciclului. Asa ca mai bine iti gasesti alta metoda contraceptiva.
DECE S-A TERMINAT IN TINE? VOI NU ATI AUZIT DE PREZERVATIV? Epentru boli in principal, si anti babyin secundar! EPLIN DE BOLI, NU MAI FACETI FARA PROTECTIE! CREDETI CUMVA CA VREO BOALA E FAINA?! Poti fi foarte...
Stupid! Stupid! E marfa fara prezervativ... Dar merita? Ok... sa zicem ca nu iei vreo Boala cu Transmitere Sexuala (BTS) nu se pune problema de HIV/SIDA (desi ar trebui) dar ce faci daca ramai gravida? Esti gata sa fi mamica? Dar el sa fie tatic... e pregatit? Am auzit ca avorturile sunt faine rau... Nu mai fiti idioti! In cazul unui ciclu ideal si al unui organism perfect sanatos poti sa te ii dupa metoda calendarului si nici atunci nu e 100% sigur! Mai aveti s intrebati de spalaturi cu otet si mai stiu eu ce ierburi si gata... ma apuc de gradinarit in Somalia!
Mutubal întreabă: