| Winners10 a întrebat:

Bună. Am și eu 2 intrebari:

Am ieșit cu o fata în oraș zilele trecute, toate bune și frumoase. La final am dus-o acasă iar la final a venit momentul sărutului. Aici pot spune ca am dat-o puțin în bară. Menționez ca intenția a venit de la ea. Ma puteți ajuta cu câteva sfaturi.

Și întrebarea 2: când sunt cu ea și vreau sa o iau de mână o întreb sau o iau direct?

P.S. Sper sa nu judecați, nu toți suntem perfecti la toate.

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

1. Nu strange buzele,niciodata,lasa-le relaxate,ca atunci cand manaci inghetata si aproape s-a topit.
Gesturi finute,capul usor rasucit si, pentru o calda intimitate, ia-i obrajii intre mainile tale si sarut-o.
Incet, fara graba, ca si cum aveti tot timpul din lume.

2.Nu o intrebi, o iei de mana pur si simplu, e cel mai simplu gest de protectie, e iubita ta si luand-o de mana o protejezi.

Succes!

| XxBlueRosexX a răspuns:

Pur si simplu o iei de mana fara sa mai intrebi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu te judecăm, că nu avem de ce.
Dar care este întrebarea nr 1?
Eu la începutul unei relații ceream permisiunea și pentru a ține de mână, ca să fiu sigur că nu voi fi refuzat.

| Winners10 explică (pentru sadrian46):

Întrebare 1:

Am ieșit cu o fata în oraș zilele trecute, toate bune și frumoase. La final am dus-o acasă iar la final a venit momentul sărutului. Aici pot spune ca am dat-o puțin în bară. Menționez ca intenția a venit de la ea. Ma puteți ajuta cu câteva sfaturi.

| Werrich a răspuns:

Ca idee, am auzit de la niste fete ca se asteptau ca baietii sa sara pe ele de la prima intalnire ca si cuplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. O saruti relaxat, in stilul tau, fara sa dai de inteles ca esti incordat.

2. O iei de mana fara sa o intrebi.

| StefanIlAreMare a răspuns:

O iei direct de mana nu stai sa o intrebi ca fatalaul