1 nu cred poate, rational ar fi sa vb cu ea nu sa se dea mare gigolo
2 da
3 da de ce sa nu se prinda il placi spune-i in fata
4 vb cu el pe mess, mobil
5 desigur ca da
6 posibil, in general imitam persoanele cunoscute
1)Numai un nesimțit face asta
2)Da, dar subtil sau cu totul speciale.
3)Comunici mai mult cu el.
4)Te gândești că vorbești cu o prietenă.
5)SIgur că da.
6)Nu, înseamnă că te consideră simpatică! E o diferență.
1.nu
2. alte chestii? nu ma duc sa o abordez
3 trebuie sa arati bine
4 fi detasata, si nu planifica discutia cu el, adica fi spontana. in mare parte baiatul initiaza discutia deci nu trebuie sa iti faci probleme
5 da, e vital
6nu neaparat, zambesc si cand vorbesc cu baieti, asta nu inseamna ca sunt gay
1. Unii da, unii nu, eu plac o fata si desi nu suntem impreuna, nici nu concep sa umblu cu alta in preajma ei.
2.Intotdeauna. Toti baietii incearca sa atraga atentia fetei pe care o plac, in diferite moduri, depinde de baiat, unii mai subtil, altii mai direct.
3. Vrei sa o spui,cum sa-i atragi atentia incat sa te minti pe tine ca nu se prinde,pentru ca fii sigur ca se va prinde. Daca sunteti in aceeasi clasa si il vezi singur, in banca, sau in pauze, du-te langa el, insoteste-l la magazin, baga-l in seama, daca si el te place, se va ocupa el de restul.
4.Pfuu, asta e greu, eu sunt baiat si nu-mi pot stapani emotiile fata de fata pe care o plac, pe cat sunt de vorbaret cand nu e in jurul meu, pe atat sunt de tacut cand e langa mine . Eu unul ca sa rezolv asta, beau, sa nu te iei dupa mine .
5.E ideal sa-i zambesti, sa te uiti la el.
6. Daca iti zambeste inapoi, da, de cele mai multe ori inseamna ca te place, dar ai grija ca daca e timid, se va rezuma doar la atat, si tu trebuie sa faci primul pas.
Succes! :*
Interesante intrebari
1. Nup, nu cred ca e cazul, foarte rar.
2. Da, lucruri marunte de obicei.
3. Simplu, pune o intrebare nevinovata, care sa nu trezeasca suspiciuni.
4. Vorbind cu el, spune-i ca esti emotiva, va intelege, cu timpul, o sa treci peste.
5. Daca tu crezi ca e mai bine sa ii arunci o privire "ucigasa", atunci fa-o.
6. Nu neaparat, pentru asta trebuie sa vorbesti cu el, iti dai seama greu daca te place sau nu.
Bafta
1) in unele cazuri danumai ca este atit de vizibil si toti se prind, nu e eficient.
2)DA! ar face orce sa iti atraga atentia se rid prea tare vorbesc prea tare si uita permanent la tine!
3)pai sa ai o tinuta eleganta si sa ii zibesti.
4)fii linistita si nu te gindi prea mult la ce sa spui, cocheteaza, vorbeste liber, zimbeste cind iti vorbeste.
5)e foarte bine, astfel isi creeaza o impresie buna despre tine ca esti o persoan deschisa, vesela si increzuta in sine, se va simti liber in preajma ta.
5)da cred ca te place in orce caz te considera o fata buna.
Pf... e mult de scris. Dar uite un id foositor :sfaturi4you@yahoo.com
1) Da... acesta este instictul nostru cand suntem impreuna cu cineva sau in preajma acelei persoane incercam sa o ranim sa o facem geloasa. Acum depinde cum striga dupa fata aia.
2 ) Nu. Baietii sunt foarte retrasi chiar daca ei se dau smecheri si nu isi arata sentimentele.
3) zambeste-i misterios, subtil, joaca-te cu el daca sunteti prieteni.
4) gandeste-te ca asta vrei sa se intample ca insfarsit a venit acel moment in care ii poti vorbi. Fii amuzanta! Baetilor li se face frica daca aud de sentimentalisme.
5) cel mai bine. O statistica arata ca 85% din oamnei folosesc zambetul ac cea mai buna arma in arta seductiei.
6) Nu neaparat poate e doar dragut dar daca el e tipul baiatului retras atunci da, te place
Nu uita de id-ul :sfaturi4you@yahoo.com multi tineri si-au gasit rezolvarea aici!
beausingurlamasamea întreabă: