1. Da, un băiat poate simpatiza mai multe fete, dar poate să iubească doar o singură fată.
2. Nu este nici o diferenţă, ''a plăcea'' este sinonimul verbului ''a simpatiza''.
3. Dacă un băiat se uită cu atenţie la tine, nu înseamnă neapărat că te place/simpatizează, este tot una!
Bianca tu ce crezi? Legat de intrebarea pe care i-am pus-o lui SitDownAndShutUp!
1. Un baiat poate simpatiza doua sau mai multe fete in acelasi timp?
Da! cum si femeile pot simpatiza mai multi barbati.
Care este diferenta intre a placea si a simpatiza?
Daca placi pe cineva e deja mult. Iti place pur si simplu de el: fizic, comportament. Daca simpatizezi inseamna ca ti se pare dragut doar.
Da! bine raspuns, dar un baiat daca ii atrage atentia zilnic unei fete si se uita zilnic la ea, clar baiatul acela e indragostit. proprie experienta. sper ca raspunsul meu sa te ajute!
Bună!
E o diferenţă de la cer la pamânt. Când iubeşti îţi dedici inima acelei persoane, când placi placi ceva anume la acea persoana şi când simpatizezi începi să vrei să cunoşti o persoană, apoi să o placi şi după aia să o iubeşti.
Te pup!
Si eu te pup! Mersi pentru raspuns!
Buna!
1 Da, un baiat poate simpatiza 2 sau mult mai multe fete in acelasi timp...baietilor mereu li se plimba ochii dupa fete
2 A placea inseamna ca vrei sa fi cu aceea fata, ca simti ceva pentru ea, in schimb, a simpatiza inseamna sa te uiti in genral doar la fizic, adica nu prea conteaza daca te cunoaste sau nu, te simpatizeaza atunci cand vede ca esti frumoasa, ca ai un corp nu stiu cum, etc
3 Depinde... daca doar se uita, inseamna ca te simpatizeza; dar daca se uita si dupa cateva zile sau dupa un anumit timp incearca sa se bage in seama cu tine inseamna ca te place, si ca ar vrea sa fie cu tine sau etc.
Dar asta depinde si de caracterul unora, ca se poate sa se uite doar si totusi sa te placa dar fara sa te bage in seama, de rusine.
Sper ca te-am ajutat !
1. E o diferenta mare intre `a simpatiza `si `a placea`. A simpatiza inseamna. nu stiu cum sa explic. De exemplu o simpatizezi pe mama ta si crezi ca e o persoana draguta si amabila. Asta inseamna. Iar a placea e acel lucru cand iti place ceva sau cineva.
2. Daca baiatul cunoaste fata de mai mult timp, o place si daca baiatul o cunoaste de putin timp, o simpatizeaza.
Succes! :*
danielle9876 întreabă: