anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu cateva nelamuriri si daca ati putea sa ma ajutati cu cate un sfat sau o parere ar fi foarte bine. Am 18 ani si o relatie cam de 3 luni. Inaintea acestei relatii am mai fost cu un baiat 3 ani de zile dar am pus capat relatiei din cauza geloziei si posesivitatii lui exagerate. Eu sunt virgina pentru ca am vrut neaparat sa am 18 ani inainte de a ma culca cu un baiat. Chestia este ca baiatul cu care sunt acum ma atrage foarte mult si in plus imi demonstreaza mereu prin fapte cat de mult tine la mine. Doar ca nu pot sa ma culc cu el pentru ca desi am facut de cateva luni 18 ani ma gandesc ca 3 luni sunt cam putin pentru a face asta cu un baiat si in plus ma gandesc ca s-ar putea apoi sa isi piarda interesul pentru mine. Dar sincer am unele momente(cam dese)in care imi doresc sa las la o parte toate gandurile astea si sa imi traiesc viata fara sa ma mai gandesc intruna la ce este bine si ce nu. Adica de multe ori ma gandesc de ce sa nu fac asta? Sunt cu el de 3 luni dar ma atrage foarte mult si ce am de pierdut? Plus ca poate o sa ma simt bine. Doar ca iar imi vin in minte ganduri despre ce este bine si ce nu si despre consecinte. P.S. Chiar si mama de cate ori vorbesc cu ea imi spune ca este constienta ca sunt la varsta la care ar trebui sa se intample asta si mai ales ca a ramas uimita ca am stat 3 ani cu baiatul celalalt fara sa fac nimic dar ca odata si odata trebuie sa se intample si ea ma intelege considerand ca acum am varsta la care pot lua deciziile corecte. Voi ce parere aveti? Ce credeti ca ar trebui sa fac?

2 răspunsuri:
| Dr3yga20 a răspuns:

Pai in primul rand pari putin obsedata de sex, poate nu observi dar din exprimarea ta dupa asta tanjesti. 2 Tu alegi singura, dar trebuie sa te gandesti ca va fi mai rau daca te paraseste dupa.

| Iulia29 a răspuns:

Daca tu esti pregatita de ce sa nu se intample? daca crezi ca el este baiatul potrivit atunci el sa fie! Trebuie sa te gandesti cum este el daca e bine in relatia voastra. degeaba e frumos e bine pentru o clipa de placere. dar restul ..asta conteaza cel mai mult. sper sa alegi decizia corecta :*