| little_girl2008 a întrebat:

am si eu ceva de lamurit... daca un baiat lasa intr-o fata, ia ei ii vine menstruatia peste 2-3 zile ea poate ramane insarcinata? dar ea nu a facut-o protejat...ast raspunsuri...multumesc

Răspuns Câştigător
| pisoias29 a răspuns:

Nu o speriati pe saraca fata worried...hmm eu zic sa astepti sa faci un test de sarcina sau sa mergi la un ginecolog...sunt sanse cam 50 %si 50% pentru ca se spune ca o metoda pentru a o face neprotejat si a nu ramane insarcinata ar fi sa o faci exact inainte sau dupa menstrutie cu cateva zile... sper ca ti-am fost de ajutor, dar ai putea sa te mai documentezi happy bafta

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca menstruatia vine la momentul la care trebuia (adica regulat) si este normala din toate punctele de vedere: durata, aspect, flux, simptome, atunci nu a ramas insarcinata (a avut noroc de data asta).

| elyssa20 a răspuns:

Idem... da

| r8driver a răspuns:

Felicitari...
Esti mamica.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Il aprob pe @nicunebunu Daaaaa! laughing

| buburuzzz a răspuns:

Salut! e posibil sa ramii insarcinata... daca menstruatia a venit la 2-3 zile s-ar putea ca organismul sa nu fi recunoscut inca sarcina, insa cel mai sigur ar fi sa faci un test la 20 de zile de la contactul sexual succes

| nenitzu86 a răspuns:

Poate, dar sunt destul de slabe sansele...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Madutzaaaaa. iar ai pus-o? bravo. te descurci. pai relatia sexuala...astai rostul ei.procreerea.ca doar nu ne inmultim privindu-ne in ochi? sau tinandu-ne de mana?