| samantha a întrebat:

Buna am si eu doua nelamuriri.1 daca un barbat corupe o minora face puscarie, dar daca o femeie corupe un minor(baiat)acesta face si eu puscarie? si 2 cati ani de puscarie se pot face pentru coruptie de minore? Din curiozitate intreb

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai daca il co rupe in fund, e mai rau ca atunci cand minorul e co-rupt in gura.

| Dydy_7659 a răspuns:

Waw ce curiozitati ai happy Da indiferent ca e femeie sau barbat daca este vorba de corupere de minori va face puscarie. Ns cati ani se face ca ns legile laughing Nu am treaba cu asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În primul rând, ca să se numească CORUPȚIE cel care comite fapta trebuie să aibă o oarecare influență asupra minorului, adică trebuie să-i fie tutore, profesor, etc. Dacă elevu' X de 18 ani întreține relații sexuale cu o minoră, domnu' X nu intră la corupere pentru că nu are absolut nicio influență asupra minorei. În schimb poate fi acuzat de viol dacă (și numai dacă) minora are sub 15 ani.
În al doilea rând, dacă prin corupere te referi exclusiv la sex, să știi că asta este extrem de greu de dovedit (aproape imposibil) în curtea de judecată, mai ales dacă s-a folosit prezervativ (pe limba ta).

| MrSpooky a răspuns:

Sa nu zici ca ai corupt pe cinevalaughing