| criss_9886 a întrebat:

am si eu intrebare...de ce toata lumea zice ca atunci cand femeia sta deasupra simt placerea ambii parteneri, ca eu nu simt nici o placere, doar durere... poate ca nu stiu sa ma misc ca nu am experienta.sunt incepatoare

6 răspunsuri:
| RobertClaudiu a răspuns:

Duda stai deasupra vezi cum te simti si plzz sa-mi dai un rasp sau un mesaj cu este

| CrySsa_4535 a răspuns:

Usor usor te vei experimenta ( bineinteles cu iubitul tau ) nu dispera.totul se invata cu timpul.si la mine la inceput tot la fel, simteam numai durere, acum lucrurile nu mai stau asa.

| Pedala a răspuns:

Sa mori tu ca esti incepatoare!?

| ATHOS a răspuns:

Eu iti recomand sa intri in librarie si sa cumperi o carte in domeniu (vei gasi destule). Te va ajuta foarte mult.
Bafta!

| Dramaa a răspuns:

NU mai recomandati una alta. A intrat pe acest site si categoria corespunzatoare. Raspunde daca stii si abtine-te decat sa comentezi aiureahappy Placere Ar trebuii sa simta Amandoi parteneri in orice pozitie sexuala nu numai in aceasta. Dar Eu nu as recomanda la al 2-lea al 3-lea act de la dezvirginare sa se incerce inca pozitii, nu pot spune ca este o pozitie dificila Dar pentru inceput fiti mai clasici. happy

| Zenithf a răspuns:

Nu este adevarat, depinde de ambele persoane, nu de pozitie. Cautati pozitia care sa fie placuta pentru amandoi. O intrebare: esti destul de excitata cand faceti? Se poate sa simti durere cand te penetreaza prea adanc, sau cand nu esti suficient lubrifiata, dar nu numai atunci.