| strengarita a întrebat:

am si eu intrebare dupa cite raporturi sexuale iti pierzi definitiv virginitatea.adica deja simti placere dar nu durere.eu cu prietenul meu am facut-o deja de vreo 5-6 ori si pe mine tot m-a durut. e ceva normal? eliminari de singe nici la un raport n-am avut...

4 răspunsuri:
| Cypronge a răspuns:

Sunt si cazuri de virginitate in care himenul este destins dar si cazuri (foarte rare) in care, la nastere, himenul este aproape in totalitate absent.
Deflorarea este penetrarea himenului. Practic se traduce prin ruperea sau destinderea himenului. Cand orificiul himenului este foarte ingust, introducerea penisului il rupe putin (ceea ce poate duce la pierderea unei mici cantitati de sange). Dar in cazul unui himen destins, penisul introdus cu blandete (si cu putin lubrifiant …) poate sa produca distensie completa fara ruptura insotita de sangerare. Himenul se rupe definitiv numai in momentul primei nasteri din cauza dilatarii orificiului vaginal pentru scoaterea copilului.

Himenul este diferit de la femeie la femeie sau in functie de etapele vietii. Acesta poate avea grosimi si forme diferite.
Pt a scapa de durerile pe care le ai in timpul actului sexual foloseste si un lubrifiant pe care il poti obtine din orice farmacie si utilizandul el va face actul sexual mult mai placut.
Lubrifiantul il poti folosi si impreuna cu prezervativul, de fapt recomandat.

| Kylexy a răspuns:

Iti pierzi virginitatea dupa primul raport sexual.
Stii din ce cauza te doare pentru ca nu esti relaxata si muschii vaginului sunt incordati.relaxeazate si nu o sa te mai doara

| andreyxplode a răspuns:

Asta depinde de organism sunt persoane care se dezvirgineaza poate de la prima sedinta sunt altele care le trebuie mai multe.asta depinde de organism si nu numai si de experienta LUI.este ceva normal la o femeie asa ceva.

| cccristi a răspuns:

Asta inseamna ca nu te'a dezvirginat cum trebuie, daca putem spune asa