Nu ar trebui sa afle, sau sa-i pese. Pana la urma e ceva normal, la vremea aia nu-l cunoasteai pe el. Il iubeai pe baiatul ala... e normal
Nu ii zice, ca dupa aia o sa isi imagineze. sau chestii de genu. Tine pentru tine. Ce, crezi ca el n-a dat limbi?
EdwoLo ţi-a dat un răspuns raţional.
Mai ales dacă nu te-ntreabă, care-i problema?
Pe mine ca bărbat nu mă interesează ce şi cum a făcut femei-mea înainte să mă cunoască pe mine. Aşa cum nici eu n-aş accepta ca vreo femeie să-mi ceară să "mă păstrez pentru ea", nu văd de ce i-aş fi cerut eu aşa ceva femei-mii.
Şi cum să afle din altă parte? Da' i-ai făcut sex oral lu' fostul' live pe OTV sau ce?
Numai bine.
Pai daca nu te intreaba nimic despre asta nu ii precizezi tu din proprie initiativa ca e posibil sa se supere,bine asta depinde si de el,ce fel de persoana e,insa daca o sa te intrebe vreodata eu iti recomand sa ii spui adevarul, daca te iubeste te accepta asa cum esti, inclusiv cu trecutul tau pe care in fond si la urma urmei nu il poti schimba
Dupa cum zicea si @BlondaCuWebcam, fa-i si lui si ai rezolvat problema. Daca afla ulterior, o sa-ti scoata ochii ca celuilalt i-ai facut si lui nu vrei sa-i faci, si uite asa apar problemele...
Have a nice day
Nu trebuie sa ii spui, adica este o chestie personala de a ta, tabu, care tine de fiecare. Daca va afla ii poti spune ca vrei sa schimbi subiectul, face parte din viata ta, din trecutul ei, iar acum traiesti in prezent si iubitul tau nu are nimic sa iti reproseze. El nu te poate obliga sa vorbesti despre asta daca tu nu vrei.
Nu stiu! Eu te-as sfatui sa nu-i zici cred ca nu iar pica bine! Nu stiu mie nu miar pica bine sa-mi zica cineva asa ceva:S
Sper ca te-am ajutat! ?