| Taboo1 a întrebat:

Am si eu nevoie de ajutor!
Cum sama prezint la o fata?
Osa mergem la un club si un prieten de al meu vine cu prietena lui si ia mai aduce o prietena de a ei si nu stiu cum sa fac prezentarea.Sa dau mana cu ia sau sa-i dau pupic saum ambele?
Si cum sama comport cu ea? Despre ce sa vorbesc cu ea?
Ce sa fac sa fac o impresie buna la ea despre mine?

4 răspunsuri:
| Blu3Smyle a răspuns:

Nu fa nici una daca chiar nu sti spune-i "Buna numele meu este x" happy

| justfreelove a răspuns:

Ca sa faci o impresie buna, in primul rand trebuie sa arati ingrijit (nu costum sau alte vrajeli, ci ca o persoana care tine la igiena personala). Daca dai pupic sau pe obraz, trebuie sa decizi in functie de situatie. Tu initial intinzi mana si ea trebuie sa te prinda de mana si intinde obrazul si atunci o pupi pe obraz, in caz contrar spui doar " imi pare bine de cunostinta" sau ii trantesti un compliment de genu" Daca stiam ca aduci o fata atat de draguta, mai mult ca sigur veneam imbracat mai decent (chiar daca esti imbracat decent, trebuie sa lasi loc imaginatiei- de genu " pot fi mai etc" )
Trebuie sa te comporti natural, nu trebuie sa o faci sa se simta stanjenita ca si cum ar fi o intalnire aranjata sau ceva. Vorbiti despre orice, pana la urma este o conversatie in grup iar tu trebuie sa o bagi in seama sa vada ca ii acorzi atentie, sa nu se simta in plus.
Daca te comporti ok (fara chestii, abordari indecente) si o faci sa zambeasca si sa se simta bine, deja te va considera dragut, poate chiar o partida ideala pentru ea.=> o parere buna happy

| Florian_Nicolae_1993 a răspuns:

Fii atent la maestru:
1.cred ca de la prima vedere e cam "deplasat" sa o pupi, asa ca doar te prezinti
2. nu incerca sa pari inteligent
3. incearca sa-ti dai seama ce subiecte de discutie ii plac(fashion, muzica, filme, masini, etc.)
4.FII CAT MAI NATURAL SI NU LASA IMPESIA DE TIMIDITATE

| LuckyDemon a răspuns:

Ai ucis limba romana, ai grija sa nu faci acelasi lucru si cu fata aceea.