| AllexTheWolf a întrebat:

am si eu nevoie de ajutor la o chestie. Nu prea am experienta la fete pentru ca nu prea ma baga in seama pentru ca ascult metal. In fine, ieri la ora de matematica in clasa 3-4 deranjeazau ora, nu e ceva nou, si am inceput sa rad ca facea boacane, si o fata cu care m-am inteles bine s-a luat de mine ca rad si deranjez ora si profa mie nu mi-a zis nimic. Azi m-a spus la diriga si de aia nu a zis nimic care au deranjat toata ora. Minte si ma baga in belele mereu, are boala pe mine si pe prietenii mei, zice ca fumam si ca suntem satanisti etc etc. Nimic nu e adevarat. Acum eu nu inteleg ce are cu mine... de ce minte si ma baga-n bele mereu? Nu i-am facut nimic niciodata. Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| Mayuri a răspuns:

In primul rand, EU vad un om dupa fapte si dupa primele cuvinte pe care le scoate pe gura. Atata timp cat omul e un bun profesonist, da dovada de inteligenta si bun simt, nu ma intereseaza cum se imbraca, sau daca are parul vopsit verde sau mai stiu eu ce tatuaje. Daca omul are o latura mai dezinhibata, care-i problema?

56 răspunsuri:
| Cristiann25 a răspuns:

Te-au luat de fraier alt motiv nu e.

| JohnnyBi a răspuns:

Trist sa ti-o zic, dar a fi diferit este mereu un subiect tabu, cand societatea vrea oi pe banda rulanta, sa fii berbec este problematic. invata sa ignori, pur si simplu, si cand o sa vada ca vorbeste singura si se cearta cu morile de vant, o sa inceteze. cel mai destept cedeaza, fa tu pasul acesta. a ceda nu inseamna a te da batut, dar poti sa ignori, poti sa o iei la tavaleala (nu rezolvi nimic, pari un nesimtit ca dai in fete) sau poti bate foc cu foc (sa ii faci si iei aceleasi sicanari pe care ti le face ea tie). personal as alege ignoranta.

| AllexTheWolf explică (pentru JohnnyBi):

Da frate, o ignor, nu am bagat-o in seama, nu o salut, stau departe de ea, ma duc cu prietenii in pauza, dar tot nu inceteaza. Nu stiu de ce. Crezi ca nu am incerc asta? Chestia asta se intampla demult, am incercat s-o ingor dar se baga in seama, gaseste tot felul de minciuni despre mine.

| AllexTheWolf explică (pentru Cristiann25):

Pentru ce? M-am comportat frumos cu ea. De cand a inceput sa ma enerveze am ignorat-o dar tot nu inceteaza...

| JohnnyBi a răspuns (pentru AllexTheWolf):

Stii...eu sunt putin introvertit. am avut o colega in a10a care m-a injurat de mortii mamei in ziua cand mi-a murit bunica. dupa 8 ore (zi lunga, cu mate, romana, fizica) am cedat si i-am rupt dintii din gura. mi-a facut plangere penala pentru vatamare corporala, avand 25 de zile spitalizare. am scapat cu relatii, alea alea. daca ar fi dupa mine, i-as rupe dintii din gura, dar problemele o sa apara. mie nu imi este rusine sa dau in femei, mai ales ca daca era femeie, nu facea ce iti face tie. deci alege. o omori din bataie, bine, si? regreti mai mult decat batjocura suportata. las-o sa isi raceasca gura

Pai maica-sa mai e si profesoara si nu prea rezolv cu bataia, te paraste pentru orice. Dar cred ca o s-o injur pentru ca nu mai suport, mai vorbesc si eu urat cu prietenii, suntem prieteni buni, ne permitem si m-a spus ca vorbesc urat si ea vorbeste cu fetele despre sex(nu sfaturi), nu vorbeste mai frumos ca mine. De ce frate? Deci nu o inteleg, imi vine sa ii rup dintii din gura cu toata natia ei angry angry

Injuraturile sunt rezultatul unei minti inculte, nu te lasa la nivelul asta. este josnic... orice problema are o solutie, trebuie doar sa mai cauti happy. dar parerea mea este ca pui prea mult la suflet

Pai asa sunt eu, mor pe prosti d-astia, eu imi vad de treaba mea bine mersi si se baga ea ca e desteapta. Nu stiu, am sa incerc sa vorbesc cu ea sa ma lasa o data in pace, sau sa vad care e problema ei, daca nu, nu o mai bag in seama cate zile oi avea...

Dap. imi place cum gandesti. eu in liceu ascultam rock (numai, acum ascult orice) si eram intr-o clasa de redusi, dar prostia asta cu satanismul a fost in a9a si atat, pe urma am inceput sa fim toti mai uniti. maturizarea ia ceva timp, alegerea ta daca mai devreme sau mai tarziu

Pai normal frate, daca ea nu intelege, incerc sa vorbesc frumos cu ea sa imi spuna ce nu-i convine ca sa stiu... daca nu. cu mine nu mai are ce discuta. Mersi de suport.

Nu are ce sa nu ii convina prietene, face tot posibilul sa fie enervanta si sa te calce pe nervi, si ii merge laughing

laughing Stiu... nu am nimic cu ea, doar ca nu inteleg de ce?

Hmm, in generala (5-8) noi ne tachinam cand ne placea de cel pe care il tachinam, sa parem interesanti, sunt multe motive. + lectie pentru viata: nu incerca sa intelegi femeile, ele nu se inteleg intre ele si se urasc pentru asta laughing)

laughing Meh, mi-a mai spus un prietem ca s-ar putea sa ii placa de mine, dar nu cred.

| Buzoianu_Elisa_1987 a răspuns:

Uite...iti spune o fata.Sigur te place, dar nu o sa recunoasca nici in ruptul capului.Noi fetele obisnuim sa facem asta si nici noi nu stim care e motivul.Ii faci ce vrei tu, dar trebuie sa te gandesti la consecintele a ceea ce vei face. Daca si tu o placi, o sa ai de lucru.Sau ai putea sa recunosti si ai scapa happy

| Luckan110 a răspuns:

Daca mai face asa, o injuri de ma-sa!winking

| Cristiann25 a răspuns (pentru AllexTheWolf):

Probabil nu ii place fata ta, nu te suporta.In viata nu poti sa placi pe toata lumea.

| AllexTheWolf explică (pentru Cristiann25):

M-ai ajutat foarte mult.

| AllexTheWolf explică (pentru Buzoianu_Elisa_1987):

Daca ma place de ce nu-mi spune in fata? Sau are vreo problema cu prietenii mei? Pentru ca in pauze mergem la un magazin copy-center, e aproape de scoala sau mergem pe langa scoala ca nu avem ce face, si cand ne intoarcem se uita ciudat la noi si de aici s-a gandit ea ca fumam straight face. De ce nu-mi zice? Ba prostule! Imi place de tine! Mai simplu decat sa-mi faca zile fripte. Oricum mersi de sfatwinking Pana acum tu si cu JohnnyBi m-ati ajutat.

| AllexTheWolf explică (pentru Luckan110):

Sa stii ca e o idee, dar ma-sa e profesoara straight face Dar imi place cum gandesti. laughing

| Buzoianu_Elisa_1987 a răspuns (pentru AllexTheWolf):

Nu o sa recunoasca nici in ruptul capului, si spun asta din comportamentul ei.Asta e rasa noastra de fete...a zis bine cine a zis:femeile nu trebuiesc intelease.bine,nici sa o lasi ca pe ea asa, dar cine te place, va gasi mereu un motiv sa ajunga in preajma ta, intr-un fel sau altul

| jonnyhelp a răspuns:

1. Ai "bebe" big grin?
2. Sau te place, sau te uraste. Varianta cu 'te place' poate fi urmatoarea. Unele fete, care plac anumiti baieti, incearca sa le faca cat mai mult rau ca sa le bage in seama, stiu multe cazuri, si fetelor nu ma contraziceti! big grin La partea cu 'te uraste' poate fi din cauza geloziei, sau o/le dezgusti, nu se stie. Incearca sa fii bun cu ele. chiar daca iti raspund cu rau. niciodata nu te lasa batut si ai sa vezi ca lumea o sa-si intoarca fata spre tine, pentru ca oamenii buni, merita numai bine! Stiu ca poti! sa-mi spui daca ti-a reusit. Is aici sa te sustin buddy! big hug Succes! Baga funda! big grin

| HoTSaucE a răspuns:

Stiu ca este greu, dar ignora toanele ei pe cat posibil.Si cand simti ca nu mai scapi de gura ei, baga-ti castile in urechi si asculta muzica.De obicei oamenii normali cand vad ca sunt ignorati renunta...acum nu stiu cat de normala este fata pe care ne-o descrii tu.laughing
Am o intrebare: ai spus ca te-a parat ca fumezi si toate cele.Ai primit vreun avertisment sau pedeapsa de la diriginta/director? Daca nu, las-o ca se va linisti ea singura sau mai de graba se va enerva mama ei pentru toate prostiile ce ii ies pe gura.laughing

| Mayuri a răspuns:

Pai poate aia este problema... Ca nu i-ai facut nimic niciodata laughing Lasand gluma la o parte, cel mai bine ar fi sa iei atitudine si sa provoci fata respectiva la o discutie deschisa. Stiu ca acest lucru este extrem de greu de pus in practica, dar ar putea fi singura metoda ce te-ar putea salva de la alte eventuale situatii neplacute. In cazul in care discutia va degenera ( adica respectiva va incepe sa se isterizeze ), fa tot posibilul si incearca sa vorbesti pe un ton ferm si sa mentii contactul vizual cu orice pret. Asta intimideaza intotdeauna happy

| AllexTheWolf explică (pentru jonnyhelp):

Pai m-am inteles bine cu ea, si de cand a inceput sa faca asa am inceput s-o ignor si sa petrec mai mult timp cu prietenii. Acum eu chiar nu stiu ce nu-i convine.

| AllexTheWolf explică (pentru HoTSaucE):

Da, si asa i-a bagat in cap si lu' mama ca fumez si m-am certat si cu mama. Nu prea e normal, daca fac ceva sare cu gura. O data mi-a zis sa tac, m-a intrebat un coleg cat e ceasul, si cand ea a vorbit i-am zis frumos sa tac si m-a dat dracu si cand m-am dus la diriginta face: Eu? Nu am zis nimic eu. Deci pe ea vai Doamne sa n-o parasti ce ea nu face nimic. straight face

| AllexTheWolf explică (pentru Mayuri):

Azi la scoala o sa vorbesc cu ea ca deja nu se mai poate.

Răspuns utilizator avertizat
| Gabriel_Edutzu_1996 a răspuns:

Belea Frate... Acolo e zona de pericol cu explozibil, dupa sa nu uiti de funda
Fa-o sau zi ceva ei sa vezi dc nu te place de obicei o fata care iti face boacane te va iubit mereu ma rog in alte cazuri te iubeste in alte nu dar eu stiu ca te place Asa ca vorbestei calm.
Zii dc te paraste etc zai ca vrei sa fi cu ea alea alea si incearca sa nu mai asculti rock asculta altceva Sa dai funda

| Mayuri a răspuns (pentru AllexTheWolf):

Sa-mi spui te rog ce ai rezolvat cu discutia. happy