Imi pun intrebarea cum poti sa mai stai/convietuiesti si/sau sa mai ai/simti sentimente de dragoste sau iubire fata de o bruta care te batea? Nu ar trebui sa stai pe ganduri din moment ce acest al 2-lea barbat te stimeaza si iubeste cu adevarat. Parerea mea.
Imi este frica sa nu regret, adica cum sa zic el s-a schimbat mult insa si eu la fel
ma gandesc ca poate o sa imi para rau
Adica nu stiu ce sa zic cand am stat cu celalalt vreo 2-3 zile nu ma gandeam la el decat atuunci cand ma cauta si imi spunea ca ma iubeste si etc in restul nu stiu
Sa plec cu el vreo 5 luni si sa ma intorc apoi? adic apoi o sa se uite totu si pot avea o noua viata?
Ce sa regreti? bataile? mojiciile? Faptul ca nu reprezinti pentru el decat o femeie infidela si probabil ca toata viata iti va reprosa acest lucru in cazul in care vei accepta sa-i confirmi escapada ta amoroasa. Poti fi convinsa ca nu vei avea cu el o viata tihnita. Nu uita ca si lupul isi schimba parul, insa nu si naravul. Inainte de a lua o haotarare definitiva ar fi bine sa discuti cu el in deamanunt si sa te gandesti de mai multe ori inainte de a-i da raspunsul final. Deocamdata inca nu-i prea tarziu dar peste cativa ani s-ar putea sa fie pentru a-ti incepe o viata noua.
E complicat,cred ca tu simti ceva pentru amandoi, amandoi isi aduc placere, asta e ca cafea si tigara de care sa ma las? pai de raul mai mare nu asa e mai rational? ai o varsta fi matura nu te lasa manipulata, nu meriti asa viata nu? sau meriti? tu ce crezi ca meriti? nu-mi raspunde mie, du-te ia o oglinda si vb cu tine insati poate vei gasi pacea
Ramai cu sotul tau. Daca patru ani in care ai mancat bataie nu au reprezentat un motiv suficient pentru a pleca de langa el e clar ca un alt barbat, care probabil nu si-a dat inca seama ce iti poate capul, nu va reusi sa te desparta definitiv de animalul tau. Pardon, de exemplarul tau sot.
Iti meriti soarta...