| ozzyyy a întrebat:

am si eu nevoie de ajutor.sunt cu un baiat de aproape 2ani.il iubesc enorm. dar inaintea lui am mai fost cu cativa baieti.insa cel dinaintea actualului l-am iubit mai mult decat pe ceilalti, nu stiu avea ceva special.desi am fost cu el de 2 ori de ambele dati m-a inselat.de cand l-am cunoscut pe actualul fostul e plecat din tara.insa de cateva zile a inceput sa ma caute pe mess, sa vorbim.am acceptat.crezand ca nu va fi nimic rau.insa din vorba in vorba am realizat ca inca mai tin la el.si el mi-a spus ca ma iubeste si ca tine inca foarte mult la mine.fostul are prietena si el de aproape 2 ani.insa amandoi am facut consider prostia de a vorbi chestii foarte intime si de a ajunge de a ne dezbraca la web.amandoicryingimi pare foarte rau ca am facut asta.desi inca mai tin la el. apoi dupa vreo 2 zile am vorbit iar cu el si el iar voia asta.cica sa fie ca un joc cu provocari...pe dezbracate...acum nu am mai acceptat. i-am spus ca mi-e somn, ca nu ma simt bine.etc.doar ca sa scap, sa nu ma mai dezbrac in fata lui. apoi a spus bine.mai vorbim diseara. iar apoi seara cand intra de obicei vad ca nu a mai intrat.sau daca intra intra putin si sta pe invizibil.nu-i pot spune actualului ce am facut. e o fire foarte geloasa si posesiva.va rog spuneti-mi ce sa fac.pe care sa aleg? cum sa faccryingcrying

Răspuns Câştigător
| DeeDee a răspuns:

"sunt cu un baiat de aproape 2 ani. il iubesc enorm"

Asta este raspunsul tau. Esti cu un baiat de 2 ani, 2 ani in care nu v-ati despartit. Te iubeste si te respecta. Cu celalalt ai fost de 2 ori, si de fiecare data te-a inselat, iar acum te foloseste ca sa o insele pe actuala lui prietena. Pur si simplu se foloseste de sentimentele tale si te joaca cum vrea, iar cand tu i-ai spus in cele din urma "nu", "mi-e somn", si-a pierdut interesul.

Nu inteleg de ce asta e o alegere, intre cei 2 baieti nu exista comparatie. Nu cred ca ar trebui sa-i spui actualului de ce s-a intamplat in acea noapte, dar rupe-te complet de fost, incepand cu in ignore pe mess sau status "see me offline" daca nu te lasa inima. Nu mai vorbi cu el si gata.

9 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Tu ce crezi? Nu trebuia sa faci show la web, si sti de ce? Pentru ca el isi bate joc de tine. Eu cred ca ar trebui sa ramai cu actualul, ma ales daca fostul te-a inselat de 2 ori. Dar cred ca ar fi bine sa-i spui actualului ce ai facut. Chiar daca se supara, macar traiesti cu constiinta impacata. Nu trebuie sa gandesti asa, poate o sa te inteleaga.

| Nextone a răspuns:

Ai faucut o mare greseala dar nu vreau sa te judec si vreau sa t e ajut sa treci peste asta.Eu cred ca acel baiat cu care ai fost isi bate joc de tine si tot ce vroia era sa te dezbraci la web, asta rezulta din comportamentul lui precedent prin faptul ca te-a inselat insemna ca nu te iubeste si doar profita de faptul ca tu il iubesti.Nu mai vorbi cu el si roaga-te sa nu afle asta actualul tau iubit daca va afla va fi rau de tot dar daca te iubeste sunt sigura ca o sa te ierte.Ai mare grija si te nu mai lasa dusa de val de aceste iubiri si sentimente trecatoare.Bazeaza-te doar pe un singur baiat si incearca sa fi sincera cu el.BAFTA si sper sa treci peste astahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-i cu zaru laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te rog frumos, am si eu un singur pc, nu-mi permit sa-mi iau cate unul la fiecare "veverita". Eu zic sa ramaneti asa, va meritati toti patru, va puteti incrucisa, asa ca da-i te rog prietenului tau id-ul prietenei.fostului.ptiu, telenovela.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe care sa alegi? Esti norocoasa daca actualul te pasteaza. Fostul, de care esti indragostita te foloseste si nu te iubeste cum pretinde. Daca te-ar fi iubit nu te-ar fi inselat de cate ori avea ocazia, era doar al tau. Tot ce poti sa faci e sa ii spui sau nu actualului, depinde de ce constiinta ai si sa inchei orice relatie cu fostul, indiferent de reactiile actualului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu, ii dai ignore, nu s `a intamplat nimic, asta nu e ``inselat`` ala din strainatate te a mai vazut goala, tu pe el la fel, si asa mai departe, asta e.Nu te a folosit neaparat, si a adus aminte cat de bine facea sex cu tine si si a facut o l*ba, gandindu se la tine, si evident cu tine dezbracata la webcam, ia o logic, ala e in strainatate, asta e langa tine, cu asta stai de 2 ani, ala ti a dat teapa, mai fetita esti idioata? scuze da n am putut sa ma abtin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai facut sex cu el si,"din vorba in vorba", realizezi ca te papa iar acolo jos.Bai ce chestii ciudate...Nu-i nimic, mai vine in tara te mai freaca de vreo citeva ori, pleaca iar doar n-o sa fie conditionat de o fufa cu mincarimi de iapa...

| мє a răspuns:

Nu stiu ce sa iti zic... daca spui ca fostul te-a inselat de 2 ori, nu prea te-as sfatui sa incepi iar o relatie cu el. iar daca tu ai mai multa incredere in actualul, il iubesti si stii ca si el te iubeste, va intelegeti bine si crezi ca poti continua cu el, ramai cu el...gandeste`te la momentele placute si neplacute care ti s-au intamplat cu ambii si fa o comparatie, care dintre ei te merita cu adevarat.happymult succes in deciziile pe care le vei lua.:*

| yobau a răspuns:

Ce sa zic mai bine sa ii spui adevaru, e cel mai bine pentru ca conteaza f mult