| anutzacreatza a întrebat:

Buna am si eu nevoie de ajutorul vostru….crying?
am cunoscut un baiat acum 1 an la tara la bunici de pasti, am avut o rel sexuala cu el, dupa care el a plecat in italia, vb la tel cu el mai mereu a fost frumos la inceput, cand s-a intors era schimbat total fapt care urmat zile de cosmar pentru mine. m-a pus sa ma culc cu varul lui mi-a zis ca daca il iubesc fac asta pentru el si am facut-o, dupa ceva similar a fost la fel m-a pus sa ma culc cu un prieten de al lui ca daca nu cica ne despartim si am facut-o pentru ca il iubeam, m-a mancat de bani, a spus la cunoscuti ca ii e rusine sa mearga cu mine pe strada pentru ca eu sunt un pic mai plinuta si s-a laudat cu astea la toti prietenii lui cu tot ce am facut cu el si pentru el, acum el a plecat de 5luni italia iar si nu mi-a mai dat nici un semn de viata. ce sa inteleg din atitudinea asta a lui, ce sa fac ca il iubesc? am acum remuscari si regrete pentru ce am facut, ma simt ca un obiect, o carpa…toti baietii fug de mine ca sunt mai plinuta.

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu trebuia sa faci ce ai facut... Dar e prea tarziu acum... Cel mai bine ar fi sa incerci sa-l uiti... Sa nu-l mai iubesti... Sa nu mai vorbesti cu el... Incearca sa te incojori de persoane dragi/apropiate... prieteni/prietene care sa te ajute sa treci mai usor peste aceasta drama. Nu iti face griji ca esti mai plinuta... Va veni la un moment dat un barbat care sa te placa asa cum esti... Sau... daca nu iti placi cum arati ai putea incerca sa slabesti... Sa te apuci de jogging de exemplu. Ti-ai ocupa timpul intr-un mod placut.
Dupa parerea mea cel mai important este sa iesi din cercul in care te-ai bagat. Sa incerci sa eviti acele persoane cu care ai avut aceste experiente. Sa faci ceva util, placut... Sper sa gasesti pe cineva care sa te sustina si sa te ajute sa treci mai usor peste asta.
Ce sa faci ca il iubesti? Daca iubesti o persoana vrei sa o vezi fericita, nu? Tu nu esti fericita ca ai facut toate astea... Sunt convinsa ca nici el nu ar fi fericit alaturi de tine. Incearca sa il lasi... Chiar daca vine la tine... Da-i drumul si vezi-ti de drumul tau. Meriti ceva mai bun.
p. s. Trimite-mi un mesaj pe privat daca vrei sa mai vb.

21 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Stii ce a facut? A profitat de faptul ca esti mica si imatra si ai impresia ca fiind mai plinuta nu te plac barbatii, s-a transformat in proxenet si te-a pus sa te prostituezi.
Ar fi bine sa anunti politia, doar ca trecand mai mult timp, nu prea ai nici dovezi nici motive pentru care nu ai depus plangere atata timp. Totusi, moral ar fi sa depui plangere ca macar sa fie anchetat.
Poti si sa uiti tot ce s-a intamplat. Uite si eu sunt supraponderala (mai mult decat plinuta) si am un sot minunat, care ma iubeste, ma respecta si cu care ma simt fericita. Fiindca mi-am dat seama de la inceput ca nu sunt o superbitate si atunci m-am tinut de carte. Si asa am ajuns cea mai buna din clasa, din an, fata cu care toti vroiau sa vorbeasca fiindca avea ceva interesant de spus, un sfat inteept, o recomandare buna. Si asa am avut mai multi iubiti, toti inteligenti, cu studii superioare, care m-au vrut pentru altceva decat sex. Iar sex nu am facut cu toti barbatii care mi-au facut curte, am fost virgina pana la terminarea facultatii si pot spune ca sotul meu este al doilea meu partener sexual pentru ca intotdeauna am fost pretentioasa in a alege barbatii care sa-mi stea alaturi.
Poti face si tu asta. Invata cat mai mult, citeste cat mai mult, fa o facultate grea la care nu are acces toata lumea si asa vei intra intr-o lume in care oamenii au alte valori, nu numarul kilogamelor.

| fabiola a răspuns:

Cum poti sa spui ca mai iubesti un asemenea om? Pune punct relatiei si din fiecare greseala facuta invata cate ceva.Fii mandra si orgolioasa si mai presus de toate, respecta-te tu pe tine.Succes!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Anutza nu trebuia sa te umilesti in halul asta pentru el.Nimeni nu merita asta.Stiu ca il iubesti dar trebuie neaparat sa uiti de el si sa nu mai pastrezi nici o legatura cu el.Asta nu e baiat.Asta e un monstru.Cum ai putut sa accepti conditile lui? Nu era cazul sa faci asta numai pentru ai demonstra lui ca il iubesti.In sitatia ta eu as rupe orice legatura cu el si nu as mai vrea sa aud nimic despre el.happy
Cat despre faptul ca esti putin plinuta nu te ingrijorawinkingO sa gasesti un baiat care o sa te iubeasca indiferent de felul cum arati.
Ai grija de tine si sa nu mai faci niciodata un asemenea sacrificiu pentru nimeni kiss

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Draga mea acest baiat si-a batut joc de tine, nu te iubeste si nici nu te-a iubit vreodata, pur si simplu a profitat de naivitatea ta.

| buburuzAndreea a răspuns:

Anutza, rupe legatura cu el! E un monstru! Oamenii care se iubesc nu fac asta unul celuilalt!

Problema nu e ca esti plinuta, baietii poate te evita pentru ca au auzit numai prostii de la el! Cuminteste-te si ai grija de tine! Sa mergi la un ginecolog, sa nu fi luat vreo boala de la indivizii aia!

Doamne, prin ce ai trecut! Cred ca esti foarte speriata! Nu mai fi atat de naiva si ai mare grija ce oameni intalnesti! E foarte importanta onoarea ta, sa nu te mai lasi niciodata manipulata in halul asta! De acum gandeste-te de doua ori inainte sa iei o decizie!

E posibil sa apara si alti baieti in peisaj ca si fostul tau iubit. Stiind ca ai facut ce ai facut cu el, o sa creada ca se pot folosi si ei de tine... Ai grija, da? Asteapta pana o sa gasesti un baiat care sa merite si caruia sa-in pese cu adevarat de tine!

Ai grija de tine!

| Frogie a răspuns:

...nu trebuia sa te umilesti in halul asta pentru el... e clar k odata ce ti-a cerut sa te culci cu alte persoane p el nu il intereseaza d tine...si u ink mai astepti un semn de la el...nu merita...stai cuminte in banca ta si ai grija sa nu ti se intample si a 2a oara cu altcineva...baga`ti mintile in cap si da`ti seama k el decat a vrut sa te foloseasca pentru placerile lui si ale prietenilor... deci...mai bine incepe o noua viata ...departe de gandurile astea care te ataca...si evident...departe de el...

| alexa a răspuns:

Nu trebuie sa. ti vinzi corpul pentru a demonstra cuiva ca. l iubesti:Ook, trebuie sa demonstrezi prin fapte, dar nu asa! ai dreptate s. a folosit de tine pentru a le satisface altora dorintele, pentru ca el nu a mai intretinut relatii cu tine de cand a venit in tara.nu merita sa iubesti un asemenea om...gandeste.te ca sunt multi baieti in lumea asta si gandeste. te daca tu chiar il iubesti sau erai indragostita de felul de de a fi, poate. ti placea fizicul lui...nu trebuia sa accepti asemenea prostii...ti.ai facut rau numai tie ca pe el il durea undeva
cel mai bine incearca sa. l uiti.nu te mai gandi la el ca la o persoana buna...gandeste/te la cate defecte are si cat te. a facut sa suferi
cat despre faptul ca esti mai plinuta nu ar trebui sa te jenezi.fii mandra de corpul tau si daca chiar nu. ti place incearca o cura... fa si sport. te va ajuta sa nu te mai gandesti la el.nu mai plange. timpul nu mai poate fii dat inapoi
demonstreaza celor din jur ca tu esti o cu totul si cu totul alta fata si ca aia a fost doar o perioada proasta din viata ta
multa bafta

| canarita a răspuns:

Problema ta foarte grava ca vezi numai kg in plus...problema nu-i ca esti plinuta, ci prostuta...de-a binelea...si cam c.v.pai vezi ca data viitoare te baga la produs si tu te duci ca il iubesti...ma mi-e mila de voi fetele astea fara creier, dar asta e! Trezezte-te fato la realitate ca ai dat de un proxenet si de un imbecil dar se spune ca daca o cauti cu lumanarea...chiar n-ai pic de demnitate si de mandrie? Data viitoare spune-i ca faci ce vrea el, cu cine vrea el dar ca ai si tu doi negrii care vor sa i-o t...in c.ai fost proasta, asta e, capul sus si inainte! lasa-l pe dobitoc!

| alexam a răspuns:

Pai, ti-ai facut-o cu mana ta! Din pacate, ai devenit o carpa deja ( in ochii lui ), fara sa vrei! Cati ani, ai, si cata minte? Serios acum, ai grija de tine, daca esti mai plinuta, si cica il iubesti, nu ii da voie sa isi bata joc de corpul si sufletul tau! Gaseste un om adevarat, si construieste o relatie de prietenie, mai apoi vreo relatie sexuala... Ca sa slabesti iti trebuie doar putina vointa si atentie! O sa revin pe subiectul cu slabitul, special pentru tine, bine? big grin NU e iubire ce simti pentru el, e doar dragoste, care e un sentiment nascut din faptul ca iti place fff tare! Caracterul lui e unul MIZER, e IMPOSIBIL sa simti iubire pentru un astfel de tip! Ochii larg deschisi, si sterge-l din mintea si sufletul tau cu buretele! Bafta in dragoste!

| remus a răspuns:

Parerea mea, este tardiv tot ce ai acceptat fata de acel prieten al tau, pe viitor nu mai accepta asemenea propuneri, rugaminti s-au actiuni propuse, esti singura stapina pe tine... nu-ti mai face ginduri ca esti plinuta, suntem foarte multi barbati la care ne plac asemenea forme, ai grija de tine si fii mai selectiva...

| Moneyandfame a răspuns:

Sincer iti zic, fara sa te superi, chiar esti o carpa, un obiect. Din moment ce te-ai culcat cu toti amicii lui la insistenta lui crezand ca asta o il faca sa te iubeasca(sau cine stie ce credeai tu). Sau nu ai crezut asta si ai facut-o de placere? Ia-o de la capat, se gasesc baieti si pentru tine. Oricum, iti urez bafta pentru ca o sa ai nevoie.

| pas a răspuns:

Rocorobert ABTINE_TE de ce voi barbatii aveti impresia ca daca... mai multe tipe sunteti macho, iar o femeie daca face o prostie ca asta, din dragostge e vazuta ca o stricata? La dobitorul ala, eu una i-as rupe gatul. Sory, dar cand vad asa oameni nu mna pot abtine. HAI sa NU ne mai JICNIM!

| andreea8888 a răspuns:

M-a lasat cu un gust tare amar povestirea ta, si cred ca esti intr-adevar o fata cu un suflet extrem se sensibil si plapand, de aceea ai nevoie de suflete curate care sa te ajute, nicidecum sa te afunde mai tare in melancolie si tristete!
In primul rand, este un misogin si un proxenet, care, cu siguranta s-a folosit de acest temei ce iti apartine(cum ca esti mai plinuta)si te-a introdus in cercuri dubioase pentru a plati greseli sau datorii pe ''spatele'' tau!
Il iubesti? Cum ai ajuns sa il iubesti, te autosugestionezi sa te si dezveti de acest sentiment ce tu l-ai directionat catre un taran, altminteri, vei avea o viata grea si barfita de toti mitocanii care ceva mai bun de facut nu au, si nu concep fiintele sensibile, dispuse sa treaca peste orice in ceea ce doresc sa apere, anume dragostea!
Sa nu traiesti cu regrete, si incearca sa nu privesti niciodata trecutul si ceea ce te inspaimanta la aceasta experienta, chiar daca risti sa fi considerata o ''ametita irealista'', si adu-ti aminte doar de pacea si persoanele dragi, ce tie iti servesc pentru a da uitarii aceste evenimente!
Nu te uita in gura lumii, mai ales a unor ignoranti de la tara, caci nu sunt ei cei care iti dau de mancare si post in societate, toate cele 2, fiind preocuparile tale, nicidecum ale lor!
Neaga in cazul in care cineva te intreaba ceva referitor la aceasta poveste(din cunoscutii tai care pot auzi intamplarea) si nu lasa sa se inteleaga cum ca intr-adevar ai participat la ceva din ce spun acestia!
Urmeaza sfaturile acelor putine persoane care au raspuns intrebarii tale cu ceva stimabil, demn de apreciat si sincer, nicidecum nu te supara si necajii din cauza criticilor si jignirilor unor insensibili care nu isi aduc aminte greselile personale sau valorile umane care cer sa intelegem si sa ne ajutam aproapele aflat in dificultate!
Nu te necaji Anutza, fruntea unei femei trebuie sa stea mereu sus, orice ar intampina in viata, caci a gresi este uman, important fiind sa tragem invataturi ce ne vor folosi pe parcursul vietii din experientele urate!

| Simon_7286 a răspuns:

Ce faci iti faci reclama?

| iceman a răspuns:

Toata povestea asta pare o gluma proasta. Diaconescu unde esti ai o poveste pentru un nou serial la Zero Tv.

| iuliana21 a răspuns:

Asta inseamna iubire... din pacate atuci cand iubesti pe cineva vezi persoana aia cum vrei tu nu cum e ea de fapt.nu te judec pentru se vede k nu esti trecuta prin viata...lasa k o sa vezi k vei gasi un baiat care sa te iubeasca enorm si sa te respecte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu existi? Sau iti inventezi niste "fete"? Nu pot sa cred o asemenea poveste... poveste este, nu? Adica fictiune! Cum sa mergi din greseala in greseala? Pentru un semidoct lipsit de inima sa te cobori in asemenea mod? Revino-ti, educa-ti mintea sa nu-si mai aminteasca de el!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ar fi restrictie la limbaj pe site, te-as caracteriza asa cum reiese din ceea ce ai postat in intrebare. Asa, spun doar ca "e multi pe lumea asta".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-a dat pe bani la altii. cum poti sa crezi ca te iubeste cand iti cere asa ceva? esti o femeie tanara. plinuta sau nu meriti sa fii iubita nu batjocorita.mai fata fii desteapta si gandeste cu capul nu cu fundul.acum stiu toti ce ai facut si de aceaia fug toti de tine.doamne cat de ptrostute puteti fi unele. vezi-ti de viata si lasai in pace. si sa nu mai ai incredere in altul pana nu iti dovedeste iubirea lui, da nu punandu-te sa faci sex cu altii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, asta e nu ai ce face acum. Incearca sa uiti tot, tinteste mai sus, stabileste alte obiective in viata- sa dai jos din kilograme, sa-ti faci o cariera, sa-ti schimbi reputatia. Lumea uita in timp, poate ar fi bine sa te muti in alta localitate si s-o iei de la inceput. Nu te mai gandi la el ca nu merita! Ai sa vezi ca va rasari soarele si pe strada ta si vei gasi pe cineva care sa te merite cu adevarat. Succes!

| dany_8050 a răspuns:

Asa ceva nu se face, daca te iubea te tinea pentru el si nu iti spunea sa te culci cu varul lui si etc, este un om fara scrupule, nici macar nu ar mai trebui sa il bagi in seama, oricum tu ti-ai facut-o cu mana ta. Oricat de indragostita ai fi de cineva niciodata nu trebuie sa te injosesti in fata lui si a nimanui...acum faptul e consumat... iar daca esti plinuta nu te ingrijora cine se indragosteste de u, nu o face neaparat pentru fizic ci pentru suflet...ai grija cu cine te incurci si numai avea incredere in nimeni