| 8653 a întrebat:

am si eu nevoie de ajutorul vostru! am facut dragoste cu prietenul, la incepu a introdus penisul fara prezervativ(cam 2-3min)iar apoi cu prezerv.acum mi-a intirziat ciclu 4zile ma dor sinii si putin ovarele! exista vreo sansa sa fiu insarcinata! ajutati-ma va rog

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Deocamdata intarzierea e mica, dar sanse de sarcina sunt, desigur, atata timp cat ai avut contact sexual neprotejat. 2-3 minute e mai mult decat suficient. Oricum, simptomele tale par a fi de sindrom premenstrual. Daca menstra intarzie mai mult de 7 zile, in a opta fa un test de sarcina din prima urina de dimineata pe care sa-l repeti dupa 2-3 zile daca e negativ.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună. La mulţi ani!
Da, este posibil să fi rămas însărcinată, din cauza lichidului pre-ejaculator.
Dacă nu au trecut 24 de ore de când aţi făcut dragoste poţi să mergi la o farmacie şi să ceri pastila de a II-a zi.
Ai grijă, şi pastila aceasta are efecte adverse :
http://www.flu.ro/......re_ea.html
Costă în jur de 60-70 de lei.
Dacă a trecut mai mult timp de la contactul sexual, este bine ca după 21 de zile de la acesta, să îţi cumperi un test de sarcină pe care îl faci cu urina de dimineaţă pentru acurateţea testului.
O seară plăcută :)!

pa, pa.

| Crisu a răspuns:

Pai ti'a venit sau nu? Daca ti'a venit, nu ai cum sa fii insarcinata.Si daca nu ti'a venit, fa un test de sarcina si afla.

| Georgiana2905 a răspuns:

Ca sa scapi de griji, cumpara-ti un test de sarcina. E sigur!

| Crisstina a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata, mici sanse. Durerea sanilor poate anunta aparitia menstruatiei, iar durere de ovare la fel.

| valy1233 a răspuns:

Daca ti-a venit ciclu nu esti gravida mai fetita oh go on

| Miriamm a răspuns:

NU cred ca exista din moment ce el nu si-a dat drumu' in tyne.Si menstruatia a intarziat pentru ca poate ai racit sau asa pur si simplu, dar daca te dor sanii si ovarele iti vine sigur, mie mi-a intarziat o luna intreaga si nu sunt insarcinatalaughing. Sau daca nu esti tu deloc convinsa, ia un test de sarcina si verificawinking:X

| roxydulkica a răspuns:

Cam 30% sunt sansele de a fi insarcinata! Mergi la ginecolog

| CristineDelaruss a răspuns:

Au, dura asta. Scuze de exprimare.
Poi, ai toate sansele.
Nu ma pricep la chestii din astea dar, fa'ti unt est de sarcina.

| adnreas09cta a răspuns:

Buai mai bine te du frumos cu el si faci un control la ginecologsau poti sa-ti iei testul ala de sarcina de la orce farmacie...ala de te pisi pe elbig grin

| 8653 explică:

Vreau sa mai mentionez ca ciclul nu este regulat