Cred ca intr-o relatie sentimentele ar trebui sa vina de la ambii parteneri ceea ce in in cazul tau nu exista, faci cum vrei dar gandeste-te ca cu o astfel de fata nu prea ai viitor si te lasa cand e lumea mai draga
Pai nu prea se intrevede un viitor bun pentru tine alaturi de ea. Daca ea a rupt relatia (motivele tu le sti) pentru altu mi se pare cam aiurea. Plus ca ea te-a cautat pe urma si acum e plictisita si nemultumita. Tot ce poti sa faci e sa discuti serios cu ea, s-o intrebi ce vrea de la relatia voastra, ce o nemultumeste. Nu de alta dar e aiurea sa stai asa. Daca ajungi sa te desparti nu e un capata de tara. Ai 22 de ani. Mai ai destul timp sa gasesti pe altcineva. Mai sunt si alte fete de treaba. Va fi mai nasol pana iti revi, e normal, dar de obicei barbatii sunt mai practici si-si revin mai repede. Bafta.
Trebuie sa o intelegi este totusi femeie.
ea se comporta asa tot din teama de a nu te pierde si daca are 20 de ani este inca in perioada aia a femei cand isi schimba comportamentu adica PUBERTATE fii mai calm rabdator si fa ce zice ea. si totul va fi bine!
Poi trebuie sa ii dovedesti k tu esti seful...j cand vezi k nu vrea sa faca DRAGOSTE,sex etc incearca sa-i arati k nu-ti pasa zii k te duci la altele sau cv de genu k ia daca s-a intors la tine are motiv.A vaz k tu erai bun k ea.Tia vaz slabiciunea k tu tii la ea j ai face tot pentru ea,u trebuie sa ii arati k nu esti prost scuza-ma de expresie,k mereu oameni buni sunt considerati prosti j trebuie sa te schimbi un pic j la comportament cum face ia fa j u,sa vada k nu esti cum te crede, asa am trecut j eu mai demult priin asta j am facut asa j m-am prefacut k nu-mi pasa d el chiar daca imi pasa j acum eu am piciorul in paragg sa vezi ce s-a schimbat baiatul, Si o sa vezi k daca o so tratezi k indiferenta o sa se schimbe j tu o sa pui piciorul in prag, sper ca ti-am fost un pic d ajutor, macar incearca la mine a functionat.
Tcmai mi-am omorat cativa neuroni incercand sa iti descifrez scrisul. No offense!
HappynewCenusa întreabă: