Buna, e cam incurcata treaba in tradevar, pai eu zic ca atunci cand te mai suna sa-l intrebi ceva de genu,, uite vreau sa fi sincer cu mine si sa-mi spui daca ma mai iubesti sa nu, nu ma mai tot inebuni atata ca eu nu mai stiu ce sa cred, odata imi spui ca simti nevoia sa vb cu mine, o data ca nu mai vrei sa auzi de mine, lamurestema si pe mine" daca el zice ca te iubeste atunci incercati sa lamuriti situatia tu te desparti de prietenul tau actual si el de prietena lui si voi ve-ti fi din nou impreuna daca zice a nu te mai iubeste atunci cerei sa nu te mai caute sa te lasa in pace.
bafta!
te-am pupat!
Acele coincidente nu erau coincidente, atunci cand va intalneati des el dorea sa se intalneasca cu tine si iti stia programul, si te astepta sa para ca va intalniti intamplator, si eu asa faceam, si gandeste-te la cate de multe ori te-a aspteptat si poate ti-ai schimbat programul si nu s-a mai intalnit cu tine.
Spune-i ca daca ai vrea sa nu mai vorbesti cu el ca are prietena si nu-i corect din partea ta sa te bagi intre ei, si zii ca iti doresti sa mai vorbesti cu el dar are prietena.
Spune-i ca daca n-ar avea prietena ai vorbi cu mare placere cu el, dar asa n-are rost sa te bagi intre ei si faci scandal.
El se va gandi si va hotari ori se va desparti de ea si va fi cu tine, ori va fi cu ea.
Dar daca va ramane cu ea si va continua sa te sune, sa te contacteze sa nu-i raspunzi, zi ca esti ocupata, ca n-ai auzit, etc. motive de astea.
Trebuie sa se decida odata.
Wow mi-a luat ceva timp sa citesc tot! Pai sa vedem... daca chiar vrei sa afli ce simte atunci pur si simplu intreaba`l daca vei fi sincera cu el va fi si el cu tine.Si nu o lua in seama pe prietena lui, vrea sa te faca geloasa, dar totul se va rezolva daca vei vorbi sincer cu el.Comunicarea e cheia, stii cum se zice Primesc funda?
Buna. mi s-a parut interesant ceea ce ti se intampla.nu am trecut prin asta, dar imi place sa dau sfaturi si sa ascult pe altii. e posibil sa te placa... iar daca a stat cu cealalta e doar pentru ca poate a vrut sa te uite pe tine. dar, desi au trecut atatea luni el tot la tine se gandeste. iar daca tu tii la el si el la tine lasati pe ceilalti deoparte si fiti din nou impreuna sa vezi cum merge. daca va intelegeti bine continuati daca nu asta a fost, tu ai mai vrut sa ii dai o sansa:*