| pisikutza ta a întrebat:

BunahappyAm si eu nevoie de ajutorul vostru sunt foarte confuza si nu stiu ce sa fac.
Acum o saptamana am vrut sa ma despart de prietenul meu deoarece incepuse scoala ne vedeam doar seara cate o ora nu mai stateam impreuna mereu nu mai aveam timp unul de altu.Am vorbit cu el, i-am explicat si mi-a spus ca sunt nebuna de ce sa ne despartim ca el ma iubeste chesti cretine ale baietilor.
La 2 zile dupa asta eu m-am internat in spital din cauza unei raceli puternice si el nu a venit la mine in schimb au venit mai multi prieteni comuni ai nostri si mi-au spus ca el noaptea trecuta(ziua au venit ei la mine si noaptea inainte sa vina ei la mine) el s-a pus cu o alta fata era beat dar vad ca inca a ramas cu ea se afiseaza in public impreuna.
Acum intrebarea; De ce nu a vrut sa ne despartim atunci si a trebuit sa imi faca asta?
As vrea sa ma intalnesc cu el si sa vad de ce a facut asta. O fi bine?
Funda celui mai bun raspuns. Pupiciiiiii multi multi. O zi buna:*

2 răspunsuri:
| gabrielgabriel123 a răspuns:

Daca va iubiti (ar trebui sa il pui la incercare sa vezi daca chiar te iubeste) si daca te iubeste merita sa faci primul pas pentru o impacare.Eu cred ca el a avut un soc pentru ca v-ati despartit de aceea a flirtat cu alta fata. oricum merita sa faci o incercare Dragostea in sine merita.PS:sper sa fie de ajutor raspunsul meu

| Crisu a răspuns:

Buna! Eu cred ca el habar nu are ce e aia o relatie serioasa. Nici el nu stie ce vrea. Da, cea mai buna solutie este sa vorbesti cu el si sa vezi de ce a facut asta. Daca nu sta sa vorbeasca frumos sau asa, il lasi in pace. Nu merita sa te agiti si oricum tu voiai sa va despartiti, nu?