| bay a întrebat:

Buna,am si eu nevoie de cateva pareri(serioase fara misto), am o relatie de 4 ani si la inceput practicam si sexul anal dar dupa o perioada ne-am oprit iar acum imi este frica sa incerc din nou, aveti vreo idee de ce si cum sa trec peste teama asta?

9 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Partenerul tau e nepriceput,se pare,de aici si teama ta.
La inceput,probabil,curiozitatea te-a impins,dar daca nu exista calitate,degeaba.
Asadar,problema ta nu consta neaparat in teama,ci in a-l lamuri pe el ca nu esti cobaiul lui.
Pana nu isi schimba stilul,refuza-l categoric, sexul e o placere unica si n-ar trebui sa raneasca, sa umileasca sau sa doara!
Pentru tine, ca sa incerci din nou, exista un singur cuvant de ordine "rabdare"...

| mihai69 a răspuns:

Prima dată cum ai reușit să treci peste teamă și să accepți?
Oricum, mult lubrefiant, un prezervativ bun, și mult tact și răbdare.
Dacă mai demult ai avut un partener bun și a reușit să te convingă și poate chiar să-ți placă, o să reușești. Dar dacă nici dățile anterioare nu era o experiență plăcută, înseamnă că nu e persoana potrivită cu care să ai astfel de rapoarte. Renunță. Sunt destule alte moduri de a primi și oferi plăcere.

| sofisis a răspuns:

Te-a durut in trecut?
Nu ti-a placut?
Ai ramas cumva cu o senzatie negativa legata de sexual anal.
Incearca cu foarte mult lubrifiant si nu il lasa sa se grabeasca.Impune tu ritmul.

| cristimihailov a răspuns:

Daca nu esti pregatita sau nu doresti, de ce faci asta totusi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt bautoare de alcool, altceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu m-a durut deloc si chiar mi-a placut dar datorita faptului ca nu am mai facut de mult acest lucru si ca imi aduc prietenele ca le doare si din astea sa instalat teama de acest lucru desi stiu ca la mine nu a fost asa, si sunt pregatita si vreau asta dar totusi imi este teama happy

| mihai69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi dacă nu ai avut probleme, nu ai de ce te teme. Când o fi să se-ntâmple nu uitați de protecție și ungere! Iar tu gândește-te cum era când îți plăcea! teama va dispare treptat.
Oricum, nu ar trebui să lași sentimentele tale să asculte de „sfaturile" ori părerile prietenilor. Oricum, mai ales în ceea ce privește sexul suntem atât de diferiți că uneori mă și mir cum de ne mai și înmulțim...

| elementhall a răspuns:

Da. bei ceva calumea inainte:*

| Sarah1994 a răspuns:

İncearca un lubrifiant.