| ^_^just*me^_^ a întrebat:

Buna am si eu nevoie de cateva sfaturi.

Cum ar trebui sa ma port la prima intalnire cu un baiat? Nu ca nu as sti dar eu sunt putin mai indrazneata si imi e frica sa nu il sperii. Mie mi se pare ca e mai cumintel. Cel putin asa mi se parea cand il vedeam cu baietii... Dar pe de alta parte el e destul de indraznet cand vorbim pe mess dar nu exagereaza pentru ca zice ca ma respecta. Nu mai stiu nci eu ce sa cred...

Răspuns Câştigător
| thealchemist a răspuns:

Deci, tu sa-l sperii pe el?
probabil ca el se intreaba acelasi lucru despre tine, cum sa nu te sperie.
probabil ca solutia e undeva la mijloc, trebuie sa incercati sa nu va face-ti partenerul sa se simta inconfortabil. good luck, nu exista o reteta perfecta, doar intuitie, si sa nu crezi ca emotia si intrebarile sunt doar de o singura parte.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii originala! trebuie sa te placa pentru ceea ce esti...niciun baiat nu merita sa te schimbi pentru el...

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Fi naturală. Fi tu. Nu încerca să schimbi nimic din comportamentul tău normal pentru că s-ar putea să fie urât. Fi tu! Baftă

| andreeada a răspuns:

Pur si simplu fii tu! Nu incerca sa fii altcineva ca vei da gres, odata ce a acceptat sa iasa cu tine inseamna ca te place asa cum esti tu! succes!happy

| User a răspuns:

"Sper ca e cu aroma de capsune..."

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca sti, nu mai puneai intrebarea asta.
Fi tu normala! daca ai sti ce imi doresc o fata sa ma agate, sa fie indrazneata.
"Si nu critica cartea dupa infatisare" si vezi ca una e messul alta e viata reala. s-ar putea ca in viata normala sa fie cam timid. Atentie s ar putea sa nu vb la intalnire pentru ca nu are incredere in tine, ai rabdare cu el 1-3 saptamani

Deci fi tu insusi

http://otakus.darkbb.com

| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Wow... tie ti-e teama sa nu-l sperii pentru ca esti prea indrazneata si mie mi-e teama sa nu-l speriu pentru ca sunt prea timidalaughingMai bine sa fii mai indrazneata decat timida, dar incearca sa nu exagerezi prea mult, cel putin de la prima intalnirekiss

| d3mon a răspuns:

Ai grija cu cei timizi, o sa te surprinda mai tarziubig grin