| AlexandraXII91 a întrebat:

:* Am si eu nevoie de idei de cadouri... In doua zile e ziua prietenului meu si sunt in pana de idei...M-ar interesa ceva cat mai original. Dau funda happy

Răspuns Câştigător
| ƒαηтαѕу a răspuns:

Funny...I-ai ce ai zis tu mouse-ul ala daca vrei sau daca vrea funny ia-i un tricou funny, sau o camera video/foto (asta stiu ca nu e funnyhappy ] Sau o fotografie cu voi doi intr-o rama speciala cu un mesaj frumos. Ceva romantic sau ceva ce vrea.

7 răspunsuri:
| PotcaPădurii a răspuns:

Un prezervativ reciclat...

| braga a răspuns:

Poi:
Un ceas
Un tricou fain
Eventual o curea de la element sau billabong
Si cam atat...

| GOtiCKAsasin a răspuns:

Un ceas
un tricou
-un tricou
- o sapca de rapperi
-un parfum
-o palarie mj
-niste casti

| ƒαηтαѕу a răspuns:

Pfoai ..Pai trebuie sa stim si varsta, dar presupunand ca are ceva ani intre 20-30 de ani? Sau nu cred ca am nimerit...Cumpara-i un ceas, o camasa, niste pantofi/tenesi/adidasi depinde ce poarta el. Ceva ce isi doreste. Ceva din ce gusturi are...Bafta!

| AlexandraXII91 explică (pentru ƒαηтαѕу):

Face 21, eu am 20 jum...hee hee As fi vrut sa-i iau o macheta de Golf 3, insa nu am gasit pe niciun site k-lumea sau un mouse wireless A4Tech (am vazut unul mistoe pe eMAG). Sau as fi vrut ceva funny, insa n-am inspiratie straight face

| AlexandraXII91 explică (pentru ƒαηтαѕу):

Da, la asta nu m-am gandit... Avem un an jumate impreuna, deci avem si multe poze, asa ca ar merge asta rama si mesaj. Merci mult! :*

| ƒαηтαѕу a răspuns (pentru AlexandraXII91):

Nu ai pentru ce.

| ƒαηтαѕу a răspuns (pentru AlexandraXII91):

Funny...I-ai ce ai zis tu mouse-ul ala daca vrei sau daca vrea funny ia-i un tricou funny, sau o camera video/foto (asta stiu ca nu e funnyhappy ] Sau o fotografie cu voi doi intr-o rama speciala cu un mesaj frumos. Ceva romantic sau ceva ce vrea.