De ce nu ai facut/faci un test de sarcina? Asa o sa fi sigura si nu ai sa-ti mai faci griji.
Se poate sa iti intarzie cadn iti incepi viata sexuala deci sa ti se deregleze menstruatia dar nu ar strica sa faci si un test de sarcina pentru a fi sigura si linistita, menstruatie mai poate intarzia si de la stres
Si eu is la fel, ginecologul mi a spus ca se va regla cel mai sigur dupa ce voi avea un copil, sa nu imi fac griji si sa se mai poate regla cu anticonceptionale depinde de organism, poate fi si dereglat din cauza chisturilor, poti avea mai multe decat ar trebui dar nu i nici un pericol.Insarcinata nu poti ramane asa repede asta depinde si de persoana, eu iti recomand sa mergi periodic la ginecolog, in cazul in care faci si sex neprotejat si ginecologul iti va explica multe lucruri mai ales ca abia ti ai inceput viata sexuala succes
NU esti...pentru ca tu ai fost "dereglata" menstrual si inainte, dar nu mai astepta si du-te la ginecolog la o consultatie si iti va da anticonceptionale pentru reglarea ciclului, speram sa nu fie alte probleme mai grave.