Am avut si eu un baiat de genul.
nu isi facea timp de mine. ne certam
ne-am despartit. ne-am impacat de 3 ori. si tot nu a avut timp pentru mine.
ulterior am aflat ca el ma insela si de aceea nu avea timp sa iasa cu mine in oras. mai bine iesea cu acea fata
nu stiu daca si prietenul tau este la fel, sper ca nu si sper ca nu patesti ce am patit si eu .
eu te sfatuiesc ca vorbesti cu el serios. FATA IN FATA. nu pe mess/skype/facebook.
sa vezi in ochii lui daca spune adevarul sau nu.
daca spune ca te iubeste, ti-o spune si in fata nu doar pe mess sau prin mesaje.
si daca chiar este asa vei vedea in ochii lui!
mult succes! :*
Are probleme de personalitate. Nu-l mai baga in seama. Cum draq esti cu el de 2 luni si te-ai intalnit doar o data? Atunci vei ajunge sa ai 2 ani si sa va intalniti de 12 ori? sa fim seriosi. Isi bate joc de tine si asta nu e bine. Nu te chinui sa ii explici sa vorbesti cu el sa tratezi ca isi va arunca un Te iubesc scumpa mea si vei lesina in fata lui si a doua zi va face la fel. Cum naiba sa te iubeasca daca te-a vazut o data in fata ochilor? Da-ti 2 palme si revino-ti fetita.
Parerea mea este ca acest prieten al tau isi cam bate joc de tine, sfatul meu este sa nu crezi tot ce iti spune(ma refer faptul ca iti zice ca te iubeste), sa stii a fi sincer nu inseamna a spune tot ce gandesti, ci a gandi tot ce spui.Mediteaza putin si o sa vezi ca am dreptate, bafta.