Poti sa mai faci un test de sarcina,dar numai si numai pentru linistea ta.
Pentru ca in cazul ovarelor polichistice ciclul menstrual este diferit de ceea ce stii. Poate ca medicul tau nu ti-a spus exact ce simptome posibil sa apara, pentru ca dupa o perioada de menstre aparent regulate, in cazul ovarelor polichistice, menstrele devin din ce in ce mai rare, poti numara 9 pe an sau cu diferente de peste 35 de zile intre ele.
Uite, citeste aici:
https://www.reginamaria.ro/......-manifesta
Trebuie sa mergi la medic, pentru un nou consult, cu cat mai repede cu atat mai bine.
Testul de sarcină se efectuează la 21 de zile după contactul sexual. Dacă l-ai făcut mai devreme este invalid. Mai fa un test. Ciclul menstrual poate întârzia și din cauza dereglărilor hormonale, stresul (unor persoane ce se sperie sau stresează le poate veni ciclul instant, pe când, altora, le poate întârzia menstruația.).
Mulțumesc pentru răspuns, am avut contact sexual pe data de 9 ianuarie, iar până pe 30, zic că a fost o perioadă destul de îndelungată încât se vedea ceva
Din ce ai povestit cred că este o dereglare hormonală, mai ales că ovarele tale sunt afectate de chisturi. Sunt cazuri când menstuația întârzie și câteva luni (caz cunoscut de mine) ca urmare a acestei afecțiuni. Pentru liniștea ta, repetă testul de sarcină, discută cu un medic și întreține raporturile sexuale doar protejat, astfel nu vei mai sta cu grija unei posibile sarcini. Succes.
Mulțumesc, eu încerc să fac protejat, doar că apar usturimi în momentul în care folosesc prezervativul, iar oricum iubitul meu nu s-a finalizat, ca să-i spun așa, niciodată în mine fiindcă nu poate să facă treaba asta, decât el singur să termine gen în afara mea. Dar eu eram puțin speriată oricum la fiecare întârziere a menstruației
În cazul acesta, sunt convins că întârzierea menstruației este datorată exclusiv hormonal. Nu-ți mai face griji și bucută-te de perioada asta bonus pe sex . Succes.
Mulțumesc ????????
Îți cam dau dreptate pentru că dintr-o secreție, foarte rapid, s-a transformat în urinări frecvente, senzația imediat des de a urina și usturime care a apărut destul de rapid. Oricum o să iau foarte curând legătura cu un doctor.
Belingot întreabă: