| oanasunshine a întrebat:

Am si eu nevoie de niste sfaturi Imi place un baiat cu un an mai mare, clasa a 9a, si am observat ca se uita foarte mult la mine, si eu la el, dar nu se baga`n seama cu mine. Am o colega care`mi face oarecum in ciuda ca a vorbit cu el, si acum imi spune ca cica vrea sa se dea la el etc. N`as vrea sa mi`o ia inainte, plus ca nu cred ca el o place pentru ca in timp ce vorbea cu ea se uita la mine. Eu sunt mai timida asa de felul` meu si nu stiu cum sa fac sa vorbesc cu el. Tipu` asta chiar imi place si nu vreau sa-l fac cadou alteia. Va rog, sfaturi? Fundaaa. :*

Răspuns Câştigător
| DANyi a răspuns:

Buna! Cheia e invingerea timiditatii. Intr-adevar e un lucru destul de greu de realizat. Tot timpul trebuie sa ai in minte ideea ca nu pierzi nimic. Daca intr-adevar tii la el, nu mai sta pe ganduri. Dar o mica problema este si din partea lui (daca se tot uita la tine inseamna ca te place, dar daca nu se baga in seama cu tine inseamna ca si el e cam timid si asteapta mai mult din partea ta). Cheia e sa-l faci sa-si deschida ochii si sa-si dea seama ca il placi. Restul vine de la sine.Hai, curaj! Numai bine!

3 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Incearca sa te bagi in seama cu el happy.
Pare greu. Stiu! si mie imi placea un tip pe care nu il stiam dar cu timpul am inceput sa ma bag in seama cu el big grin si eu sunt o persoana timida dar chiar imi placea tipul si pana la urma am reusit sa ne imprietenim :d.
acelasi lucru tribuie sa il faci si tuwinking
baga-te in seama cu el happy intreaba-l orice laughing in ce cls e happycat e ceasul laughing... banalitatzi de genu`winking

Bafta smug.

| LikeNobodyElse a răspuns:

Fa si u rost de id lui de mess.sau de nr de telefon... vb cu el p mess daca nu ai curaj fata in fata apoi vorbiti si fata in fata.sau poti sa te bagi in grupul prietenilor lui si etchappy

| bilexa a răspuns:

Sau poti sa-ti iei inima in dinti si sa-i spui ca iti place de el daca nu te accepta nu are decat el de pierdut. Trebuie sa risti sa stii macar ce sa faci mai departe, altfel chiar o sa ti-l sufle cealalta.
Bafta.