Buna! Cheia e invingerea timiditatii. Intr-adevar e un lucru destul de greu de realizat. Tot timpul trebuie sa ai in minte ideea ca nu pierzi nimic. Daca intr-adevar tii la el, nu mai sta pe ganduri. Dar o mica problema este si din partea lui (daca se tot uita la tine inseamna ca te place, dar daca nu se baga in seama cu tine inseamna ca si el e cam timid si asteapta mai mult din partea ta). Cheia e sa-l faci sa-si deschida ochii si sa-si dea seama ca il placi. Restul vine de la sine.Hai, curaj! Numai bine!
Incearca sa te bagi in seama cu el .
Pare greu. Stiu! si mie imi placea un tip pe care nu il stiam dar cu timpul am inceput sa ma bag in seama cu el si eu sunt o persoana timida dar chiar imi placea tipul si pana la urma am reusit sa ne imprietenim :d.
acelasi lucru tribuie sa il faci si tu
baga-te in seama cu el intreaba-l orice in ce cls e cat e ceasul ... banalitatzi de genu`
Bafta .
Fa si u rost de id lui de mess.sau de nr de telefon... vb cu el p mess daca nu ai curaj fata in fata apoi vorbiti si fata in fata.sau poti sa te bagi in grupul prietenilor lui si etc
Sau poti sa-ti iei inima in dinti si sa-i spui ca iti place de el daca nu te accepta nu are decat el de pierdut. Trebuie sa risti sa stii macar ce sa faci mai departe, altfel chiar o sa ti-l sufle cealalta.
Bafta.
AndrewTate7789 întreabă: