| Cassy_Anne_1997 a întrebat:

Buna :* Am si eu nevoie de niste sfaturi ..nu o sa povestesc tot pentru ca e o poveste lunga si destul de complicata...o sa incerc sa spun pe scurt. Deci de cateva luni am intrat intr-o incurcatura mare cu un tigan cu o influienta foarte mare ..este foarte respectat in tot judetu si practic toti ii stiu de frica lui si familiei lui. Ideea e ca eu nu am vrut de la inceput sa ma bag cu el dar a inceput sa tot ameninte si el si prietenii lui si practc am cedat pana la urma si am acceptat sa stau cu el (el are si nevasta copii etc ) A spus ca eu nu o sa scap de el niciodata mai ales ca liceul este exact in zona lui pe acolo. Tot ce vreau e sa incerc sa scap intr-un fel de el a spus ca daca eu gasesc un motiv bun o sa ma lase in pace si chiar nu stiu cum si ce sa ii mai explic. ( Nu vreau idei gen sa ma duc la politie pentru ca toti din zona tin cu el stiu sigur ce spun ) Va rog frumos cateva idei :*

6 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Nu ai draga mea ce sa faci, cu astia nu te joci, trebuie clar politie. Daca nu de la tine din oras, din altul. Incearca sa-l inregistrezi cand te ameninta, da-l pe mana politiei. Eventual spune-i sotiei lui, desi nu cred ca ar conta. Fara politie si eventual ai tai, nu o sa scapi niciodata. Nu mai lungi situatia, daca tie nu-ti place. Poti sa ajungi mai rau. Fuguta, la politie!
Succes!

| Alexandru0007 a răspuns:

Felicitari. o sa fie peste tau, te scoate la produs. aia e. spor la treaba

| Necunoscut112 a răspuns:

E o intamplare deja devenita banala in randul tiganilor casatoriti. Daca ai cedat, greu o sa scapi de el.

| Andersen2k18 a răspuns:

Dragoste nu se poate face cu forta, eu spun sa te muti din orasul in care stai, e singura solutie..Nu stiu cum ai putut accepta asta, practic te foloseste.

| Kingsley a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai, poate obtii un ordin de restrictie ( http://miscareaderezistenta.ro/......29589.html ). Si nu politia se ocupa cu ordinele de restrictie, astea se obtin in instanta. Si nu cred ca are asa mare putere sa corupa sa instanta.

| Cassy_Anne_1997 explică (pentru Kingsley):

Tocmai ca nu prea vreau sa afle ai mei...