Nu inteleg ce vrei? Sa iti calculam sansele sa mai fiti impreuna? Vorbeste cu el ce Dumnezeu. Da-mi un numar de telefon si vorbesc eu cu el. De ce complicam viata mai mult decat e?
Lasa orgoliul si vorbeste cu el, dar vorbeste serios. II zici, baiatule, baga-ti mintile in cap, fara cale de intoarcere, gandeste-te bine. Vrei sa ne impacam sau o terminam de tot? Pupi gura lumii sau pe a mea?
In primul rand Craciun fericit!
Fii femeie.Construieste-ti un orgoliu feminin, pe care toate femeile aparent ar trebui sa il detina.
Fii un pic mai distanta, nu il agasa cu cereri de impacare, nu e cazul.
Te-a lasat, el sa vina inapoi. Daca te-a lasat ''de gura lumii'', e clara increderea lui in ceea ce te priveste. Demonstreaza-i in umbra ca nu e asa ''cum spun altii', nu-l mai cauta, lasa-l sa te caute singurel, de ce sa primesti suturi in fund?
Cand iubesti cu adevarat nu renunta la cineva din asa ceva, omul e imatur i e frica de resposabilitati
Regret sa te dezamagesc domnisoara dar facebook este ultramegasuperdotat in privinta confidentialitatii utilizatorilor deci tu nu ai de unde sti/afla daca el ti-a vizualizat profilul sau nu. sunteti tineri sunteti la varsta la care trebuie sa strabateti cat mai multe cearsafuri, nu este timp de relatii serioase s-a terminat gata trci mai departe
A renuntat la tine din cauza vorbelor altor oameni?
Traieste cu tine sau cu acei oameni?
Fi sigura ca e alt motiv si asta e doar un pretext...
E destul de CLAR. Daca te iubea sau macar sa te placa nu renunta din cauza vorbelor rele ale altora.Mergi mai departe, e imatur si nici macar nu tine la tine, mai bine ca te-a lasat acum.Nu merita sa te gandesti la el.