| anne93 a întrebat:

Buna,am si eu nevoie de niste sfaturi..Sunt cu un baiat de 2 ani jumate si acum 5 luni eu am plecat in Londra la cineva cu gandul ca peste ceva timp sa-l iau si pe el...dar au intervenit niste probleme, nu am putut sa-l mai iau si pe el si m-am hotarat ca in martie sa plec in Romania..insa de sarbatori am cunoscut aici un baiat si cu care am inceput sa vb.el mi-a zis sa ma intorc inapoi la el in Londra, e tot roman dar e de mult timp cu familia aici in Londra..acum nu stiu ce sa fac..pe o parte nu l-as lasa e prietenul meu ca na avem atata timp impreuna dar ma gandesc si la viitorul meu,el nu prea are initiativa sa faca ceva in viata, si nu stiu daca o sa ma pot baza pe el..baiatul care l-am cunoscut aici si care parca mi-a furat inima mi-a zis ca el are ganduri serioase cu mine si ca tine la mine, ba chiar ca a inceput sa ma iubeasca.Astep niste sfaturi de la voi.happy

Răspuns Câştigător
| darius1001 a răspuns:

Nu stiu care sti ca te face fericita si pe care il iubesti dar mai bine ala din Londra nu stiu dar mie mila si de ala din Romania saracu aici tu decizi cu care vrei sa fi dar. Multa bafta.

4 răspunsuri:
| xCiocolataaa a răspuns:

Daca te gandesti mai bine, trebuie sa fie aproape de acel cineva deci alege-l pe cel din Londra, dar pe deoparte esti de atata timp cu acel baiat doar nu vrei sa-i frangi inima.Gandeste-te bine la aceasta alegere. Sper ca ti-am fost de ajutor. Pa-pa wave

| shadow72 a răspuns:

Mi-ai taiat cheful de ras...ramai cu cel din Londra

Răspuns utilizator avertizat
| anne93 explică:

Mi-e foarte greu sa iau decizi asta. oricum in martie am bilet catre romania..trebuie sa rezolv cumva cand ajung.m-am gandit sa astept sa vad dupa ce ajung in Romania daca baiatul din Londra o sa ma mai caute la fel si o sa insist sa ma intorc la el..si dupa o sa iau o decizie..va multumesc pentru raspunsuri tuturor.:*