| Relicz a întrebat:

Am si eu nevoie de niste sugestii despre cum ar trebui sa procedez cu o fata! Deci ea este in clasa cu mine suntem intra X amandoi si mie imi place de ea dintra 9 de pe la sfarsit! In vacant de vara incercam so invit afara sau in parca dar ea tot ma refuza cu motive ca nu are keff sa se imbrace ori sa se makeze. Mai inkolo pe la sfarsitu vacantei déjà nu mai simteam nimic pentru ea; cred dupa mine pentru ca nu am mai vazut-o si n-am mai vorbit cu ea! Akuma ca a inceput a X iar am inceput sa ma uit dupa ea! Si nu stiu cum sa-i zic,(mai ales ca ii cam place so pipaie cam toti baietii adica aia care se dau genu bad boy sau mai interesanri (chiar daca o cam consider cam cu. va tot imi place de ea ca persoana)! Akuma in uikend vine ziua unui tovaras de-al meu care a invitato si pe ea si eu m-as gandi sa o kem intr-o kamera de la casa lui sa vorbesc cu ea sau sa o kem sa vorbesc doar eu cu ea undeva la el! Ce parere aveti? Aveti alte sugestii?

Răspuns Câştigător
| Lulu1987 a răspuns:

Frate cam are dreptate wildthing.(daca ar fi vrut sa iasa cu tine n ar fi gasit motive sa te evite)dar sincer incercarea moarte n are. zii direct:mai x imi place de tine si as vrea sa fim mai mult decat amici.sau poti altceva...nu stiu cati ani ai... zi de zi zii ca e cea mai frumoasa cea mai draguta, ofera i flori. fetele aprecieaza chestia asta.si daca pana la urma si la urma nu se lasa, baga ti bip in ea. fete sunt o groazawinking

6 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Nu ai ma frate ce sa faci cu curva...si mai ales cu o curva care nu te place, pentru ca din ceea ce povesteti tu, eu cred ca nu te place.

| BlackHorse a răspuns:

Parerea mea e ca nu te place, iar cu o asemenea fata, nici nu se merita. Faza cu pipaitul v-a ramane chiar daca ai fi cu ea. Ceilalti o vor pipai in ocntinuare, si te va deranja, dar nu vei avea ce face. Indiferent de frumusete, cu un asemenea comportament, mie nu mi-ar pasa deloc. Bafta!

| victoR1k_1606 a răspuns:

Da ma, invit-o in cearca MA, e cel mai miportant incercarea, iti garantez eu. Pe parcurs, ai sanse sa se indragosteasca de tinetongue, incearca acolo, BAFTA^_^

| Rares20funde a răspuns:

Omule, zici ca suntem frati. Exact dar exact prin asta trec si eu.Cine ne da raspuns la intrebare? Da Relicz fundita ok?rolling on the floor

| Relicz explică:

Ma fratilor da pe la sfarsitul anului trecut pe mine nu ma prea interesa de ea, adica nu prea ma uitam la ea! da iei ii placea de mine ca venea la mine imi zicea sa vin cu ea la fumat imi dadea de la ea daca naveam eu da acum cand imi place mie de ea vad ca ea nu prea ii interesata da cand o prin stau si ma uit ochi in ochi cu ea! adica in ore in pauze si sta si ea si e uita ochi in ochi si mai are momente cand zambeste! Da tot ce ma deranjeaza ii faza ca toti o pipaie si ea sta si ma gandesc ca daca oi fi cu ea sa nu faca astia la fel ca eu doar ma imt prost cand vad ca o pipiaia ma simt prost acum cand nu stiu cu ea dapai, daca reusesc sa fiu cu ea... ma duc si ii bat de nu mai stiu ce e cu capu lor!

| Miha99 a răspuns:

Pai e cam naspa daca ii place sa o pipaie toti baietii.Dar eu zic ca daca uh o plaki invit-o intr-un loc unde s afitzi doar voi 2 si vb cu ea.