| Bo0ble a întrebat:

Am si eu nevoie de o declaratie de dragoste frumoasa, spusa din inima persoanei pe care o iubesti enorm iar acea persoana se indoieste de acest lucru. Fundittaaa*

Răspuns Câştigător
| AriannaAri a răspuns:

Pai...ti-as putea da inceputul unei declaratii de dragoste care am primit-o de la iubitul meu acum recent : "Iubire te iubesc enorm de mult ♥, esti totul pentru mine, esti viata mea ♥. Niciodata nu as fi crezut ca noi doi am fi ajuns sa fim impreuna dar s-a intamplat iar tu ai devenit cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat vreodata. Am ajuns sa te iubesc cum nu am mai iubit pe niciuna pana acum, esti prima mea IUBIRE ADEVARATA ♥!". Acesta este inceputul dar, chiar daca este de la un baiat pentru o fata, merge si de la o fata pentru un baiat. Sper sa iti fie de ajutor. :*

20 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Boobleno, uite ce sa-i zici:
"Ma enervezi de mor! Eu nu stiu cum sa mi te scot din minte, ca parca sunt bolnava de tine, iar tu stai si contemplezi banuitor ceea ce mi se intampla, in loc sa-mi fii alinare si panaceu... sper sa ma vindec cat mai repede de tine, inainte sa-ti vina mintea la cap".
Hai, fugi si trimite-o, ca o sa-i sara galusca din piept cand te-o citi...

| Onio a răspuns:

Atata timp cat pui pe altcineva sa iti scrie o declararie, pe care sa o dai mai departe iubitei sau iubitului, aceasta nu are valoare.

Daca vrei sa ii declari unei persoane ca o iubesti, trebuie sa "vina" din inima/sufletul/mintea ta.

Fiecare individ iubeste intr-un anumit fel, iar daca tu ii faci o declaratie compusa de altcineva, acea declaratie nu te reprezinta ca si om, ci reprezinta o generalitate.

Eu ti-as propune sa iei o coala de hartie si un creion/pix, si sa incepi sa compui propria ta declaratie, cu ale tale cuvinte, deoarece vor avea un efect mult mai bun.

Si cu atat mai mult poti sa iti dai seama cine esti, si cat de mult iubesti.

happy

| Bo0ble explică (pentru Onio):

Bine. Voi incerca asa sa fac. Dar poti sa`mi dai o idee? Macar cum sa incep? Ceva care sa-mi creeze inspiratie.Te roogg

| anonim_4396 a răspuns (pentru Onio):

Esti meserias! Vrei sa facem duet? Tu joci pe "good cop", ala sfatos si impaciuitor, si unde nu reusesti sa ii dovedesti ma chemi pe mine, bad cop, negru din Bronx, sa ii rezolv cu Coltul!

| Onio a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor Otto Kaiser, facem pactul. Dar te anunt ca si eu sunt "baiat rau" din cand in candwinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru Onio):

OK, cand nu mi-o trece lenea ma duc sa imi pun poza aia cu Mr.Smith din Matrix, si tie iti las sa alegi, dupa cum preferi: Neo, sau mr. Anderson... poti sa o lasi si pe-asta, zici ca e scoasa din M.I.B.

| AriannaAri a răspuns:

Pai intr-o declaratie spui tot ce simti tu, asa ca nu ar trebui sa ne ceri noua sa iti scriem o declaratie pentru persoana pe care o iubesti ci ar trebui sa te gandesti la tot ce simti pentru acea persoana si sa iti scrii sentimentele happy. Poti sa ii readuci aminte de momentele frumoase petrecute impreuna etc... Totul trebuie sa vina din inima, fara inventii happy.

| Bo0ble explică (pentru AriannaAri):

Ai dreptate. dar nu stiu cum sa incep. doresc macar o idee ceva

| Bo0ble explică (pentru AriannaAri):

Pai chiar imi este de ajutor. Mersi mult*..Esti o dulce
Deja mi-a si venit multe idei in cap.
Meriti fundita

| AriannaAri a răspuns (pentru Bo0ble):

Vezi ca am primit mesajul tau dar nu reusesc sa iti trimit raspunsul straight face.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AriannaAri):

rolling on the floor rolling on the floor
Aia nu e declaratie de dragoste, e declaratie de amor (iubire). Unde vezi tu cuvantul "dragoste" declinat in text?
Iubirea mea iubita, eu sunt iubitul care te iubeste asa cum n-am mai iubit pe nimeni, semn ca iubirea noastra este cea mai iubitoare dintre toate iubirile iubitilor din acest iubit univers iubitor.
Paraseste-l, ia-ti unul mai creativ, ca dragostea nu tine de foame rolling on the floor

| AriannaAri a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ai fi citit calumea am zis ca ala era inceputul. Gandeste inainte sa zici ceva!winking Si in plus..cu ce drept critici?happy Persoane ca tine care sa critice fara sa cunoasca gasesc pe toate gardurile.

P.S daca nu era dragoste nu stateam impreuna 2 ani si ceva. Asa ca nu judeca asa fara sa gandesti.

Oooff, viata meaaa! Iti pare cunoscut? Si lui, cred ca asculta manele inspirationale cand ti-a compus vrajeala aia.
oricum, nu mi-o lua in nume de rau:
1. daca tu atat astepti de la "poezia dragostei", e bine, atat ai si primit!
2. daca booblena ii trimite copy/paste abureala aia, e ca si f... nu zic nimic, TPU e un site de copii. Unele "manele de amor" sunt gen-etice, adica ce "texte" i se potrivesc unei fete nu i se potrivesc deloc unui baiat.
3. La unul care declara, citez: " esti prima mea IUBIRE ADEVARATA ♥!" eu personal i-as da cu poseta in cap. Daca nici tu, nici el, nu intelegeti diferenta dintre "prima" si "singura", va meritati unul pe altul (provizoriu) rolling on the floor

| AriannaAri a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu asculta manele stai calm.winking Oricum nu o prea lungesc cu tine pentru ca esti genul ala de persoana "VORBESC FARA SA STIU"winking.

Pacat, mie imi place sa vorbesc cu tine! love struck

| AriannaAri a răspuns (pentru Bo0ble):

Pai...ti-as putea da inceputul unei declaratii de dragoste care am primit-o de la iubitul meu acum recent : "Iubire te iubesc enorm de mult ♥, esti totul pentru mine, esti viata mea ♥. Niciodata nu as fi crezut ca noi doi am fi ajuns sa fim impreuna dar s-a intamplat iar tu ai devenit cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat vreodata. Am ajuns sa te iubesc cum nu am mai iubit pe niciuna pana acum, esti prima mea IUBIRE ADEVARATA ♥!". Acesta este inceputul dar, chiar daca este de la un baiat pentru o fata, merge si de la o fata pentru un baiat. Sper sa iti fie de ajutor. :*

| whiteOdrink a răspuns:

Draga BoOble, crezi ca o sa te simti mai bine daca iti spune cineva? Totul incepe de la simplele cuvinte "te iubesc" apoi, toate celelalte o sa vina ca o avalansa(ma refer la cuvinte)! Daca iti spune cineva declaratia ..este posibil ca mai tarziu sa te simti oarecum urat fata de persoana respectiva pentru ca nu ai fost sincera! happy
Succes, nu e atat de greu!winking

| AlbertSeby a răspuns:

Daca vrei sa ii faci o declaratie de dragoste iubitului sau iubitei din inima trebuie sa vina din inima ta nu a altora

| Bo0ble explică (pentru AlbertSeby):

Deja am inteles acest lucru. Si nu-i nevoie de critici. Am cerut un mic ajutor. Doar atita. Mersi oricum.

| Nicolle55 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=-rXu6KDeG0o uitate aici! e fr fain...

daca ii dai asta o sa fie bulversat total:x
Fara tine noptile sr fi mai lungi. zilele mai friguroase.S-a dilatat timpul de soare si de tine pentru ca eu te aflu, te stiu, te gasesc si te regasesc, te ard, te cuprind, te plang si te cant, te ning, te aspir, te iubesc si te doresc, Te doresc cum isi doreste orbul lumina.Te doresc cum isi doreste surdul muzica, Te iubesc cum isi iubeste pasarea libertatea. Iar langa mine sa te simt atat de libera, incat sa poti zbura pana la cer si sa te joci cu nori.

Gandindu-ma la tine...si la noi creez miliarde de luni in care tu esti singurul lucru aproape de sufletul meu. Fara tine noptile sr fi mai lungi, zilele mai friguroase,
S-a dilatat timpul de soare si de tine pentru ca eu te aflu, te stiu, te gasesc si te regasesc, te ard, te cuprind, te plang si te cant, te ning, te aspir, te iubesc si te doresc.TE IUBESC MULT!

POFTIM:* fundita daca crezi ca se merita:*ti pup