| username2468 a întrebat:

Buna! Am și eu nevoie de o părere. fără hate, va rog mult. credeți in relațiile in care fata e mai mica cu 16 ani fata de partenerul ei? Dau exemplu, el 37 de ani, iar ea 21… sad
Cunoașteți pe cineva care e in aceeași situație și e frica de gura lumii, de părinți, etc, chiar dacă aceștia se înțeleg și se iubesc?sad

13 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu contează diferența de vârstă. Dacă ei se plac și se iubesc cu adevărat nu am nici o obiectie fata de aceasta relație.

| Hammurabi a răspuns:

Da, prieteni de familie, când s-au căsătorit, el 41, ea 24.
A durat 5 ani căsătoria lor. Ea era din ce în ce mai stresată că nu puteau face împreună chestii (tinerești) pe care ea și le-ar fi dorit, viața lor sexuală mergea din ce în ce mai prost, el era tot mai plictisit, obosit și fără chef de nimic, prefera să stea permanent în fotoliu în fața televizorului, și alte chestii de genul ăsta.
La început, nu prea contează vârsta. Flacăra e mare, vâlvătaia acoperă tot... dar cam atât. După niște ani, realizezi că vrei mai mult de la viața ta, de la tinerețea ta și că nu-ți place deloc să te îngropi/să te pensionezi de la 35 de ani.
Pentru că el, la 50 și ceva nu prea mai are multe de oferit, și nici nu prea mai vrea multe de la viață, începe să scârție, probleme de sănătate, plictiseală, oboseală, viața devine sedentară, ca a orcărui om în vârstă pe care îl vezi în jurul tău.
Abia atunci vei simți cel mai dureros că tu ești în partea cea mai activă și cea mai frumoasă a vieții, iar lângă tine nu ai decât un pensionar obosit, care n-are chef de nimic decât să fie lăsat în pace.
Dacă ești inteligentă, privește situația în ansamblu, nu numai ziua de mâine, și vei înțelege unde vei ajunge cu diferența asta de vârstă.
Sau nu te interesează ce va fi dincolo de ziua de mâine?

| Him666 a răspuns:

Stai calm...e normal in ziua de azi, problema e ca peste 10 ani tu nu o sa mai ai chef de nimic, iar ea abia atunci o arde corpul.

| wildthing a răspuns:

Daca Michael Douglas are voie cu Catherine-Zeta Jones, care e cu 25 de ani mai tanara decat el, cred ca nu-i nici o problema daca diferenta e de doar 16 ani.winking

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1.Da, cred foarte tare. 2. Da, am cunoscut și cunosc.

| FilipSorin a răspuns:

Dar ca o fata de 18 ani cu un om de 70 de ani este ok? Oamenii bun, găsițiva iubit/a cam de aceas varsta de voi, de ex 15 si 16, nu 13 si 18 sau ceva de genul

| Freya1 a răspuns:

Dacă ei se înțeleg, se iubesc și sunt oameni ok nu ar trebui sa își bata capul de ce spune x sau y.
Doar sa fie atenți ca ceia ce simt pe moment sa fie și ceva de viitor, nu doar o curiozitate sau atracție.

| VoidEternal a răspuns:

Pe termen lung nu o sa meargă decât dacă e o potrivire "din stele". Orice ar zice oricine, vârsta e un criteriu important pentru că dictează multe din mindset, activități, idealuri, etc. Iar astea nu se pot exclude dintr-o relație.

Pe termen scurt merge, poate fi o relație din care amandoi învață, sau de care se bucura amândoi.

| Holiday a răspuns:

Nu e nicio problema. Exista o gramada de cupluri unde este diferenta asta.
Iar cei care iti spun ca la 50 si ceva de ani un barbat e "terminat", bat campii.
In rest, cui naiba ii pasa de "gura lumii"?!

Răspuns utilizator avertizat
| Aditu94 a răspuns:

Draga mea, relatii pot sa existe fara nici o problema, insa problema e cam asa: el cu timpul nu va mai fii la fel de potent si de activ..doar daca o fii un atlet, iar posibilitatea sa fie feril, va scadea o data cu varsta..Nu stiu cat de mult te va mai atrage acest barbat peste 10 ani, la varsta de 47 ani..mai ales ca tu vei avea 31 ani peste 10 ani..vei vedea barbati mai tineri,mai plini de viata si ca orice femeie posibil sa rupi acele lanturi,si sa mergi la altul,deci o relatie pe termen lung nu va exista niciodata,decat printr-un miracol si daca v-a fost scris. O alta relatie ce poate exista intre voi doi, ar fi una de scurta durata, o aventura de o noapte, o relatie de prietenie cu beneficii, pentru ca el la varsta aceea se presupune a fii stabil financiar si material si tu nu. Una peste alta, asta e o pura parere. Eu am 28 ani, am cunoscut o femeie de 40 ani,ce arata ca una de varsta ta,super bine,am sperat a fii ceva serios si de fapt a fost doar o partida buna de sex,atat. Deci concluzia este ca orice om ajuns la o varsta,isi cauta omul de aceeasi varsta,nici de cum sa creasca "un copil". Gandeste-te ca in ochii lui esti un copil nehotarat, ce nu are jucarii acasa, nici de cum ceva serios, dar daca erai de varsta lui, cel mai probabil aveai toate sansele, s-au mai mica cu cel mult 5 ani. Mie personal nu imi e frica de nimeni,parintii mei aveau o vorba" ce sadesti,aia culegi",tu vei sta cu el pentru restul vietii,nu parintii tai, nu gura lumii, nimeni altcineva, in afara de tine. Ar fii intelept sa iti iei un baiat de varsta ta, sa cresteti impreuna, nu are rost sa iti pierzi timpul cu un barbat mai mare. Fii cu bagare de seama.

| just4ubr2015 a răspuns:

Nu conteaza varsta conteaza sa va intelegeti bine si sa fiti pana la sf vietii impreuna

| just4ubr2015 a răspuns:

Daca e barbat si in pantaloni relatia va tine daca e doar un fatalau care vrea doar ceva proaspat in 3 luni va despartiti.cauta un barbat care sa ii placa calatoriile plimbarile iesirile in oras sexul sa te alinte sa te faca sa te simti femeie si viata va fi mult mai frumoasa.