| catalina_2916 a întrebat:

.am si eu nevoie de o parere..ies de cateva zile si aseara m a sunat sa l anunt cand ies ca sa mergem la un suc.i am dat dat msg cand plecam de acasa si nu mi a rasp.iar cand am ajuns intr un bar l am vazut acolo cu alta..credeti ca faptul ca eram f rece si el si mai mereu ieseam cu amicii mei l-a influentat sa faca acest lucru? k imi zicea ca vrea sa iesim doar noi 2 avand in vedere faptul ca suntem la inceput... lpot s remediez cumva situatia?

2 răspunsuri:
| andreeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Eu cred ca nu e mai nimic de rezolvat, daca nu i-a placut cum erai trebuia sa iti spuna, nu sa iasa cu alta, imi pare rau pentru tine! dar mai sunt o gramada de baieti pe lume, zi mersi ca ati fost la inceput si nu o relatie de cativa ani, si sa te insele, atunci ai fi suferit mult, acum nu are deloc rost sa suferi. o sa iti gasesti unul mai bun pentru tine. vei vedea!

| Zhi_ZoOm_1992 a răspuns:

Nu cred ca mai poti remedia ceva... poate ca a gresit k a iesit cu alta in loc sa iti spuna ce il deranjeaza dar si tu ai gresit k ai iesit cu amicii si ai fost rece cu el.Normal k vroia sa fiti numai voi....nu?! parerea mea, crezi ce vrei