anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu nevoie de parerea voastra, in special de cea a baietilorbig grineci, situatia sta cam asa:Am o relatie de 5 ani jum cu un baiat pe care il iubesc enorm, as face tot pentru el.Insa de la un timp, adica de cateva luni bune il simt distant cu mine, parca e cu gandul in alta parte, si am discutat cu el si l-am intrebat care e motivul de e rece cu mine, si mi-a spus ca e doar in mintea mea, si ca ma iubeste.Insa nu sunt asa sigura, pentru ca o fata care iubeste intotdeauna isi da seama ca ceva nu e in regula.Si i-am spus, ca daca are pe altcineva, sa imi spuna, si nu o sa ma tin agatata de el, chiar daca il iubesc mai mult ca pe viata mea, si ca o sa inteleg, pentru a ne desparti in termeni amiabili, in amintirea a tot ce a fost frumos intre noi.Si mi-a spus ca nu mai e nimeni in viata lui.Si apoi i-am spus, ca daca nu ma mai iubeste, la fel, voi intelege, si ne vom desparti, pentru ca nu vreau sa fie cu mine din mila, mai ales ca el a fost primul pentru mine, si nu vreau sa se simta legat cumva de mine. I-am spus ca nu ii voi tine ranchiuna, pentru ca astfel de lucruri se intampla.Si inainte isi facea planuri de viitor cu mine, si multe altele, acum insa...nu stiu. E altfel.Nu ma mai trateaza asa cum o facea inainte, ma evita, chiar, numai ma pune pe primele locuri, insa continua sa imi spuna ca ma iubeste si ca nu vrea sa ne despartim.chiar nu stiu ce sa cred. Daca se poate, raspunsuri din partea baietilor, pentru ca as vrea sa fie cat mai obiective, si, poate stiti ce ar putea fii in capul lui.Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai intr-o zi ai putea sa te duci si sa vezi ce face (fara sa stie) asa il poti surprinde.Si mai fa ceva care sa-i atraga atentia asupra ta si sa-si aminteasca de clipele frumoase pe care le-aţi petrecut impreuna si ca te iubeste cum te iubea

4 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Ori are altceva pe cap, lucruri de care nu vrea sa stii sau cel mai probabil s-a cam plictisit de aceasta relatie. Faceti ceva nou impreuna.fi putin altfel! Mergeti undeva unde nu ati mai fost, gasiti un subiect de discutie, fa ceva nou.Bafta!

| PrecioussGirl a răspuns:

Poate s-a cam plictisit...
incercati sa faceti lucruri noi. lucruri pe care nu leatsi mai facut pana acum. iesiti in locuri diferite de cele pe care le frecventati.thinking

| dolcEE a răspuns:

De acord, poate e putin plictisit...si vrea sa v vedeti mai rar. daca nu ati avut o relatie sexuala si esti de acord...incearca sa aveti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Viata sexuala avem,una excelenta,chiar, scuzati-mi sinceritateahappy, si ne vedem 3 sau 4 seri pe saptamana, pentru ca vreau sa ii dau libertatea de care orice baiat are nevoie.