Eu cred ca la voi a intervenit deja rutina, monotonia. Daca el se poarta asa cu tine, inseamna ca ceva scartaie. Iar daca tu esti cea care mereu incearca sa refaca relatia dupa nenumaratele certuri. nu faci decat sa te umilesti asa cum ai zis si tu! Eu zic ca ar fi mai bine sa luati o perioada o pauza sa va clarificati fiecare sentimentele si abia apoi daca simtiti lipsa unul altuia sa va mai dati o sansa
De unde stii tu ca te-a mintit atunci cand a zis ca era la un prieten? Ok, ti-a zis ca merge la scoala si s-a dus la un prieten.S-a razgandit pe drum.Asa si? Care-i problema? L-ai stresat prea mult si acum, bineinteles ca nu mai vrea aceeasi viata.Si cand ti-a zis ca nu ai prieteni, eu cred ca a zis bine Un prieten inseamna asa cum are el, sa mearga, sa discute, sa faca lucruri.
Nu prea cred ca a zis binesa iti zic si dc,pentru ca prietenii lui au doua fete si el ii crede sfinti,+ca din cate am auzit au comentat si de mine,oricum tot ce stiu e ca nu aia nu sunt prieteni adevarati,pentru ca un prieten nu iti vb iubita de rau sau sa o "fure"pe la spate si asta nu e singuru din cauza caruia ne-am certat si dupa care el "numai poate",si chiar nu e deloc placut sa ii creada pe altii si pe mine nu, dupa cate zicea ca"eu sunt totu, ca ma pune pe locu 1 mereu, ca nu il int de altii"si multe multe altele, acum nu stiu ce sa mai cred...
Draga, mea eu iti dau un sfat, daca vrei sa te folosesti de el bine. Eu cred ca tu inca mai ti la el si nu poti sa rezisti fara el. Baieti sunt diferiti de noi, noi fetele suntem delicate iar, ei sunt indiferenti. Eu iti zic sa uiti de el, pentru ca din ce mi-ai povestit el nu mai vb cu tine. Stiu ca e greu sa uiti 3 ani, cu parti mai placute si mai putin placute asta este! Imi pare rau! Asta e sfatul meu...
Da e adevarat tin la el foarte mult, dar numai ma simt in stare sa ii mai vorbesc dupa ce a zis oricat as vrea desi am dat un msj la care nu a raspuns si era super mesaju. mersi de raspuns oricum:*
Dragoste cu nabadai, fii si tu mai amiabila si incearca sa nu te mai isterizezi asa din orice. Daca tu chiar crezi ca el tine la tine si nu ''o arde la vrajeala'' mai dai o sansa. Daca nu-ti gasesti calmul si linistea in relatia asta parerea mea este ca te consumi degeaba.Multa bafta.
Eu cred ca nu mai are rost sa mai stai cu el, nu ai vazut si u ca te trareaza ca o carpa, daca a spus atatea despre tine, care cred ca nu-s adevarate. Sper ca te-am ajutat
Da asa nu sunt adevarate, faza e ca eu am putut sa renunt la mai multe chestii pentru el...in schimb el nu prea i-am zis si s-a enervat, si poate de asta ma crede asa sau ce mai crede, mersi mult pentru rapsuns:*
Da asa zice toata lumea dar eu sunt sugura ca nu pot cu altcineva si nici fara el, mai ales dupa 3 ani in care am avut atatea impreuna si il iubesc foarte mult, mersi de raspuns:*
Va multumesc frumos la toti pentru pareri!
AndreeaIonela nu prea sunt de acor la pauza pentru ca in pauza ar putea sa se schimbe multe sa intervina ceva si ar fi mai rau, eu ii simt lipsa dar nu stiu ce sa mai cred de el pentru ca nu a mai vorbit cu mine, oare sa fie mai important "prietenu" lui? Sau...